Glas Javnosti

POSLE TRI GODINE turistička agencija počela da VRAĆA NOVAC OD NEREALIZOVANOG PUTOVANJA UČENIKA

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nakon što su o problemu javno progovorili, roditelji su od turističke agencije koja je u blokadi, dobili mejl da pošalju svoje brojeve brojeve računa, kako bi im novac bio vraćen.

Tri godine od nerealizovanog putovanja roditeljima učenika tri niške škole novosadska agencija tokom vikenda počela je da isplaćuje novac od putovanja na horski festival u Pragu koji nije realizovan zbog pandemije virusa korona, pišu Južne vesti..

Kako su ranije roditelji iz osnovnih škole “Kole Rašić”, “Ivo Andrić” i “Učitelj Tasa” isticali, vlasnik agencije, oglušio se od toga da im refundira novac, iako je zakonski krajni rok rok za povraćaj bio 1. februar.

Žalili su se da ne odgovara na pozive i mejlove, a da im je umesto para stigao mejl da taj novac iskoriste za neko drugo putovanje.

Ipak, nedugo nakon što su sa problemom izašli u javnost, od turističke agencije “Ivontravel” koja je u blokadi, dobili su mejl da pošalju svoje brojeve brojeve računa, kako bi im vratili novac nazad.

Sa mejla na koji ranije nisu odgovarali i sa kog su nam ponudili još jedno zamensko putovanje, u petak posle ponoći stigao je mejl da pošaljemo svoje račune i većini je novac još tokom vikenda uplaćen - rekao je roditelj iz OŠ “Ivo Andrić”.

Da je preko 90 odsto roditelja već dobilo novac, potvrdila je i dirigent hora Marija Stojanović iz OŠ “Kole Rašić”, pišu Južne vesti.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR