Glas Javnosti

PORODILA SE NA NAPLATNOJ RAMPI U KOLIMA HITNE POMOĆI: Rodila četvrtu ćerku

Društvo
Autor: Glas javnosti

Beba i mama su dobro, a ovo nije prvi put da lekari bujanovačke Hitne pomoći uspešno izvrše porođaj.

Danijela Veljanović (27) iz Žuželjice porodila se noćas u sanitetu bujanovačke Hitne pomoći, na naplatnoj rampi u Bujanovcu i na svet donela četvrtu ćerku. I beba i mama su dobro, a srećnog oca vest je dočekala na bazi Jug.

-Ja radim u vojsci, bio sam na bazi Jug kad mi je supruga javila da je dobila bolove. Moja sestra je odmah pozvala Hitnu pomoć i dok sam ja stigao Hitna je već povezla – kaže za Bujanovačke otac deteta, tridesetogodišnji Marko Veljanović iz Žuželjice.

Međutim, beba nije sačekala da stigne do porodilišta, već je porođaj krenuo u kolima Hitne pomoći na naplatnoj rampi u Bujanovcu.


-Lekar iz Hitne pomoći i medicinska sestra odlično su obavili zadatak i porodili je bez problema. I beba i mama su dobro – kaže uzbuđeno Veljanović. On se javno zahvalio dr Bejtuli Ajetiju i medicinskoj sestri Snežani Trajković, koji su uspešno porodili njegovu suprugu van porodilišta.

Veljanovićima je ovo četvrta ćerka. Danijela se porodila mesec dana pre termina i rodila bebu od  2.250 grama. Beba i mama su sada u vranjskom porodilištu i obe su dobro, pišu Bujanovačke.

Ovo nije prvi ovakav podvig lekara bujanovačke Hitne pomoći. U martu ove godine u dvorištu njene porodične kuće u Bujanovcu porodili su ženu koja je na svet donela zdravog dečaka.  

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR