Glas Javnosti

Plašimo se za bezbednost porodice, izjavio otac ranjenog mladića na Kosovu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zvonimir Stojanović, otac mladića Miloša koji je ranjen na Badnji dan u okolini Štrpca, na Kosovu i Metohiji, kaže da se njegov sin oseća dobro, da se još ne zna kada će biti otpušten iz bolnice, ali i dodaje da se plaši za bezbednost svoje porodice.

„Bio sam kod Miloša sinoć, on je i dalje u bolnici u Gračanici, oseća se dobro, ali i dalje je vidno potresen i u šoku od svega što se dogodilo i sve mu to, kao i svima nama, teško pada“, rekao je Zvonimir Stojanović za TV Prvu.
On je izrazio nadu da će se njegov sin brzo oporaviti i pridružiti se porodici, što je kako je rekao i njegova, a i želja cele porodice.

„Želeo bih da se zahvalim osoblju bolnice u Gračanici koji su zbrinuli povređenu decu, sa porukom i od Stefana i od Miloša da se to nikome više nikada ne dogodi“, rekao je Stojanović.


Još smo u teškom stanju, kako vreme prolazi sve više razmišljamo o tome šta je sve moglo da se desi, ali Bogu hvala dobro je bilo kako je moglo, ističe on.

Stojanović kaže da ga je vest o ranjavanju sina zatekla kod kuće.

„Radio sam u dvorištu nešto kada sam dobio poziv iz ambulante Štrpce, rekli su mi da se nešto desilo i da bi trebalo da dođem. To su bili najtežih i najdužih 10 minuta u mom životu, dok nisam stigao i video svoje dete i Stefana. Ne znate koji je stepen povreda, ne znate ništa. Bilo mi je malo lakše kada sam ih video i shvatio da su živi“, rekao je Stojanović.On dodaje da se plaše za svoju bezbednost.

„Naravno da se posle svega plašimo za svoju bezbednost, ali šta da radimo, moramo dalje“, rekao je Stojanović.

Kaže da niko nije očekivao ni u snu da će neko pucati na decu na Badnji dan i istakao da je njegova želja da se ovo više nikada ne ponovi.
BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR