Glas Javnosti

Ovi maturanti su pravi "original": Samo im fali razglas još (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Konji, kočije, limuzine, traktori, kamioni, freze, luksuzna kola, peške, autobusom, spisak prevoznih sredstava kojim tinejdžeri iz Srbije i regiona dolaze na veliku maturu, postaje sve "luđi" i bizarniji.

Dolazak na maturu je oduvek bio bitan i vodilo se uvek o odevanju, ali i načinu na koji se dolazi do mesta na kojem se proslavlja. Međutim, sa pojavom društvenih mreža zaživeo je trend "posebnosti", pa se ispred sala i hotela u kojima se organizuju svečanosti često možemo videti vozila totalno netipična za ovu svečanost.

Takvi dolasci postaju "viralni hit" na društvenim mrežama, baš kao što je bio slučaj sa mladima iz Beograda koji su na maturu došli zelenim "tamićem".

"Tamić" ih dovezao do samog ulaska u hotel

Uredno obučeni u svečane toalete, haljinu i odela, jedna dama i dva kavaljera su se nalazila za volanom, dok je četvrti član ekipe bio u tovarnom delu kamiona.

Kada je kamion pristigao pred ulaz u hotel gde se održavala svečanost, jedan od mladića je sišao pre drugarice pa je otvorio vrata uzeo buket cveća i uručio joj.

Vrelina nije oštetila šminku

U komentarima koji su nastupili ispod snimka, korisnike je interesovalo jedno - kako je mlada dama, sa ful šminkom uspela da dođe, a da joj se unutar kabine "tamića" ne razmaže maskara.


"Šminka joj se razbojila tu je kao u pakao", napisao je jedan od pratilaca tiktokera koji je podelio ovaj snimak na društvenim mrežama.

Ipak, fokus svih bio je na samom gestu, gde su se samo nizali komentari hvale na čin.

"Najjači dolazak na maturu", "San svake devojke…", "Jačina ovog dolaska", "Fali samo, staro gvožđe kupujemo sa razglasa" nizali su se komentari.


Glas javnosti/B06S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR