Glas Javnosti

Titula za najzgodniju maturantkinju ide njoj: Valentina iz Čačka obara izgledom

Društvo
Autor: Glas javnosti

Trostruka svetska šampionka u bodibildingu, Vukovac i lepotica kojoj nema ravne!

Valentina Strugarević iz Čačka je nedavno dobila titulu najzgodnije maturantkinje u Srbiji. Ova mlada dama je završila ekonomsku školu u Čačku sa najvišim ocenama i ponosno nosi Vukovu diplomu. Međutim, ono što je posebno interesantno jeste njen uspeh u fitnes-bodibildingu.

Maturantkinja je trostruka svetska šampionka u ovoj disciplini. Osvojila je prvo mesto na Svetskom prvenstvu u bodibildingu i fitnesu održanom u Južnoj Koreji, titulu šampionke Mediterana na šampionatu na Malti, tri puta je nosila titulu državne prvakinje, kao i titulu vicešampionke Evrope u Španiji. Pored toga, učestvovala je na brojnim takmičenjima u Srbiji.


Valentina nije samo poznata po svojim sportskim uspesima, ona zrači energijom i prepoznatljivim hodom, ostavljajući snažan utisak gde god se pojavi. Njen šarm i harizma su neodoljivi, te je ne čudi što je izabrana za najzgodniju maturantkinju u Srbiji.
Na maturi je nosila veoma specifičnu haljinu. Kreacija je bila zatvorena do grla, a i pored toga moglo se primetiti koliko je Valentina zgodna. Kreacija je bila bordo boje, dugih rukava i pratila je liniju tela sve do zemlje, pa bi se moglo reći da bi je mogle poneti samo najhrabrije i najzgodnije dame. Oko vrata imala je našivene cirkone u bordo boji, dok je ineresantan bio i detalj na struku.Naime, Valentina je u predelu struka imala otvor tik ispod grudi, koji je otrivao deo njenog izvajanog ravnog stomaka, a i prorez je bio protkan crvenim kristalima. Ova devojka je obula srebrne salonke, ponela naušnice u vidu velikih cirkona i ogroman prsten, dok je i šminka bila prilično scenska u vidu srebrne senke i bordo karmina. 

Ova mlada talentovana sportistkinja definitivno je inspiracija svojim vršnjacima i svima koji prate njen rad. Njeni uspesi u bodibildingu su zadivljujući, a kombinacija lepote i snage čine je zaista izuzetnom ličnošću. Ona je dokaz da se marljivim radom i posvećenošću mogu postići izvanredni rezultati, bilo da je reč o školi ili sportu. Svojim primerom, ona podstiče mlade ljude da slede svoje snove i da se trude da ostvare svoje ciljeve, bez obzira na izazove koji se mogu naći na putu.


Glas javnosti/R01S

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR
od Rada u 16.06.2024 11:40:24 h
     0 
E svašta