Glas Javnosti

NEBOJŠA IMA IQ 203 - NASA SE OTIMALA ZA NJEGA! Srbin je jedini znao da napravi UBOJITO ORUŽJE, a sada živi od crkavice (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Nebojša Milošević iz male Sugubine u podnožju Trstenika ima IQ 203, a njegova konstruktorska rešenja danas koriste Mercedesovi kamioni.

Nebojšin koeficijent inteligencije svega je za 20 niži od onog koji je imao Nikola Tesla. Kako on priča, za njegove patente otimala se američka "NASA", a krajem prošlog veka proglašen je tehnološkim viškom kad je pokazao da jedini ume da osmisli i napravi deo za moćnu vojnu raketu.

Kada je imao samo 20 godina imao je već tri patenta a danas njegova konstruktorska rešenja koriste Mercedesovi kamioni. On je takođe osmislio i menjač za čuveni jugo 45, a jugoslovenske tenkove pokretala je njegova moćna turbina.


Nebojša je pet puta je uspeo da pojača snagu motora na tenku "91 Vihor".Njegovo remek delo je i kombajn za sakupljanje polena ali i rešenje za motor koje se NASA dokopala. Poslednje ostvarenje je hologramska antena u kojoj se nalaze svi zakoni prirode i koja nepogrešivo otkriva tokove vode, energije čak i karakterne osobine čoveka.

Danas živi od mizerne penzije, pet puta manje od nacionalne penzije koje su dobile pojedine javne ličnosti u Srbiji, prenosi Glas Zapadne Srbije.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR