Glas Javnosti

Napadnut vozač GSP-a jer nije želeo da pusti čoveka bez maske (VIDEO)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vozač autobusa gradskog prevoza u Beogradu na liniji 707 napadnut je danas oko 15 časova, u Zemun jer nije hteo da pusti putnika u vozilo bez maske.

Incident se dogodio kod Saobraćajne škole, na autobuskoj stanici Zemun - Gornji grad, kada je jedan građanin hteo, bez zaštite, da uđe u vozilo. Kada mu to šofer nije dozvolio primenio je silu, povredio čoveka i oštetio vozilo.

Događaj nam je opisala Beograđanka, očevidac, koja je snimila deo incidenta.

-Vozač je otvorio prvo prednja vrata kako bi desetak ljudi ušlo, a zatim ostala vrata da bi putnici koji žele mogli da izađu. To je iskoristio jedan muškarac bez maske i ušao - opisuje vidno uznemirena žena. - Vozač je ustao sa svog mesta i krenuo ka sredini autobusa. Obratio se putniku bez zaštite rečima "Pa daj čoveče nemoj mi praviti budalom, je l' treba otkaz da dobijem-?

Prema rečima naše sagovornice, muškarac je izašao iz vozila i krenuo da vređa, psuje, šutira autobus i torbom koju je nosio udara autobus. Na to je vozač došao do prednjih vrata i rekao mu da ne lomi i ne šutira. Čuvši te reči muškarac kao da je podivljao, počeo je kroz otvorena prednja vrata da šutira i udara vozača.

-U jednom momentu je stvarno izgledalo da će se opasno potući, starija gospođa je prva prišla i počela da brani vozača. Prišla sam i ja, dok je ovaj divljao kao mahnit, okrenula sam mu leđa nadavši se da ipak neće smeti da me udari s leđa. Tu se on zaustavio, a onda se začula lomnjava. Odvalio je retrovizor meni iznad glave i pobega-.

Vozač se, prema njenim rečima tresao, pozvao je policiju.

-Pitala sam ga da li je dobro, a on je rekao putnicima da izađu iz autobusa, jer je oštećen. Dok smo mi nastavili dalje, neko je prokomentarisao "evo je policija, i to marica, ali džaba kad je ovaj pobegao" - rekla je žena.

(Izvor: B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR