Glas Javnosti

MUKE ŠTEDLJIVOG POTROŠAČA: “Radnici Elektrodistribucije mi upadaju u kuću kao specijalci!”

Društvo
Autor: Glas javnosti

Posle pisanja Bujanovačkih o tome kako je umanjio za 1.500 dinara račun za struju, Petar Batinić našao se na meti Elektroprivrede Srbije, navodi portal.

Batinić kaže da on i njegova porodica nemaju mira od stalnih kontrola koje u njegovoj kući sprovode radnici ovog državnog preduzeća. Pretpostavlja da sumnjaju da krade struju.

– Više puta su mi upadali u kuću i proveravali strujomer. Od kad sam počeo da štedim, a to je objavljeno na vašem portalu, nemam mira od ljudi iz Elektrodistribucije – počinje razgovor vidno uznemireni Batinić.

Prema njegovim rečima, pre pisanja Bujanovačkih bili su jednom, a nakon toga dolaze u proseku jednom nedeljno. Ne može na miru da se umije, obrije, opere zube.

– Uvek ih je najmanje petorica, upadaju i odmah traže merdevine i stolice, penju se i proveravaju strujomer. Ne predstavljaju se i odlaze bez ikakvog objašnjenja i izvinjenja, kao da su pripadnici neke specijalne jedinice – kaže Batinić.

Ovaj poznati bujanovački trener i nastavnik u penziji nema racionalno objašnjenje zašto njegova porodica i on trpe ovu torturu. Supruga ga pita šta im je ovo trebalo. Kaže da nije izgrednik i da nikada nije krao struju, niti je imao problema sa zakonom, već je uredno plaćao sve račune na vreme. Zaključuje da ovakav odnos Elektrodistribucije prema štedišama može samo da odvrati potrošače od štednje, piše portal Bujanovačke.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR