Glas Javnosti

SVADBA, SVADBA! ESTRADNO PROROČANSTVO ZLATKA ŠUMADIJSKOG: Anastasija ima novog prosca, a ova ZVEZDA će se udati dva puta (FOTO)

Estrada
Autor: Glas javnosti

Zlatko Šumadijski, poznati vidovnjak i estradni astrolog predviđa da će proleće i leto 2022. godine u Srbiji biti obeleženi lepim događajima i da će mnoge poznate dame pronaći svog gospodina Pravog i izgovoriti sudbonosno „DA“.

Anastasiju Ražnatović će zaprositi jedan momak iz ex YU republike! Mogu samo da kažem da Anastasija na to neće ostati potpuno ravnodušna. Udaće nam se i pevačice Rada Manojlović, Tanja Savić i Dara Bubamara, kao i voditeljka Jovana Jeremić! Poznata voditeljka Jovana će za drugog muža opet odabrati malo političara, malo biznismena! Kada se treći put bude udavala, taj muškarac će biti mlađi od nje. Biće najverovatnije Grk ili Kipranin, ali pravoslavne vere - predviđa Zlatko Šumadijski.
zlatko 
 Astrolog dodaje da će 2022. biti i godina novih veza među poznatima.

- Nove ljubavi vidim i Sanji Marinković, kao i Dajani Paunović, bivšoj ženi producenta „Granda“ Žike Jakšića. Za prave ljubavi nikada nije kasno, što je u skladu sa nazivom emisije koju Žika vodi. Na žalost, ovog proleća i leta ćemo izgubiti još dve velike estradne zvezde, kao i dva velikana našeg glumišta - otkriva naš sagovornik i navodi da će biti i neobičnijih pojava.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR