Glas Javnosti

LEČIĆ O MERIMI ISAKOVIĆ: Optuživala je drugog muškarca iz naše profesije za silovanje, a sada je to pripisala meni!

Društvo
Autor: Glas javnosti

Glumac Branislav Lečić prvi put je govorio o optužbama Merime Isaković i rekao da je optuživala drugog muškarca za silovanje, a da je sada to pripisala njemu.

- Jedino što se desilo među nama je da sam odbio njen poljubac u mladosti. Tada je optuživala drugog muškarca za silovanje, a sada to pripisala meni.

- Govorio sam ovih dana da Merima nije tema, međutim očigledno da se oseća zapostavljeno, pa je morala da objavi još jednu reciklažu svojih laži, što sad premašuje angažman i prelazi u isključivo njenu opsesiju. Ovaj novi intervju Merime Isaković za Novu S, izazvao je u meni efekat da se predomislim i da ona postane tema, pa ću reći ono za šta sam do juče mislio da neću.

- Merima je bila čest gost u mojoj kući dok smo studirali. Bila mi je vrlo draga, a i ja njoj. Jednom smo sedeli u sobi, dok je moja majka bila u kuhinji. To je bila jedina naša soba, jer smo u drugoj imali baku koja je bila zakonski podstanar i koja nije izlazila iz stana. Merima mi je pričala nešto i dok je govorila primakla mi se i pokušala da me poljubi. Zaustavio sam je i odbio, ne zato što mi se nije sviđala, nego zato što je bila devojka moga druga, i svi smo se zajedno družili. Tada je na moju reakciju ona odreagovala na način da je „bljucnula“. Ne mogu reći povratila, nego baš bljucnula... Ne znam bolji izraz. Pozvao sam majku, ona koj je donela mokar peškir, obrisala ju je i dala joj svoju košulju da obuče, pošto je ovu bila malo zaprljala i pošto smo se spremali da izađemo sa društvom. Kasnije sam joj rekao da ne me ne shvati pogrešno, da ne mogu to zbog druga. Razumela je i nije pokazala nikad ništa negativno na tu temu niti je ikad više pokušala da mi se približi na taj način. Sve drugo je njena kreacija, sve što je pričala okrenula je situaciju naopako i dodala mi epitet nasilnika. 

- Istina je da sam je pozvao posle saobraćajne nesreće i da sam plakao, jer mi je bilo strašno žao zbog tragedije koju je doživela. Ne da je nisam napao, nego sam prema njoj bio izuzetno dobar, kao i moja majka, koja ju je volela i brinula o njoj kao da nam je rod. Ona je iz takve situacije izvukla sve ovo što je uradila za kampanju u kojoj je bila potrebna još jedna žena da me optuži za nasilničko seksualno ponašanje. Ona mi je ovim izazvala najveće gađenje koje sam ikada osetio u životu - priča Branislav Lečić za "Novosti" i dodaje:

- Znam da nije džentlmenski reći da nisam uzvatio poljubac ženskoj osobi. Ali, dama zaslužuje džentlmena, a Merima se potrudila svim silama da ne bude dama, sada u mom slučaju, a godinama unazad u raznim slučajevima, za koje javnost ne zna.

 Branislav Lečić i ukazuje na bitna nepoklapanja Merimine priče sa činjenicama

- U duboku jesen 1978. nisam imao 22 godine, nego pune 23 i nekoliko meseci, a ona nije imala 18, nego skoro punih 20. Moj stan nije izgledao tako kako ga je opisala u svrhu stvaranja ambijenta za neistinit događaj. Nikada nisam bio sam u stanu, jer baka nije mogla da izlazi. Nisam trenirao džudo, nego karate. 

Ove razlike objašnjava na sledeći način:

- Merima je najverovatnije već imala napisanu priču o navodnom silovanju ili pokušaju silovanja iz te godine, ako ne na papiru, u glavi sigurno. Ali mislim da je imala i na papiru... Kada je dobila priliku da „uskoči“ u kampanju koja je osmišljena i vođena protiv mene, ona je u tih mesec dana pripreme sa "Nedeljnikom", prekrajala tu svoju izvornu priču, kako bi je prilagodila onome što je trebalo i meni kao napasniku. Prepravila je svašta, pa su joj očigledno promakli ovi detalji koje sam naveo. Znam da je te iste godine optužila drugog muškarca iz naše profesije da ju je silovao. O tome je pričala tada još osobama iz svog okruženja. Ista godina, ali drugi muškarac. Znam na koga je mislila, a zna i ona.

Na kraju svega, Lečić komentariše i njene navode vezane za njegova gostovanja unazad nedelju dana:

 - Ona priča iz Australije kako ja gostujem na režimskim medijima? A gde da gostujem? U goste ideš tamo gde te pozovu. Mene ova grupa medija ne zove, oni rade samo na tekstovima protiv mene. Što me nisu zvali? Rado bih pričao i za njih. Pa evo, Merimi je Nedeljnik prepustio u aprilu 18 celih stranica plus celu naslovnu. Da ne pričam o popravnom u maju. Ako ona toliko želi da govorim i za te medije, neka apeluje na Veljka Lalića da i meni da isti toliki, pa ću rado ispričati i pokazati svašta, i u Nedeljniku. Argumentovano i sa dokazima - zaključuje Branislav Lečić.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR




od Jovan u 16.11.2021 01:38:12 h
     0 

Ej, ljudi mucnite glavom! Merima iz Tunguzije dr javlja! Pa znas sta! Dođi ženo na crtu pa se brani! Od ovih glumica da poludis! Dokle si trajala- traja- prihvati to i idi dalje!

od Jasmina u 14.11.2021 23:47:16 h
     0 

Zbog cega je sve jedna glumica spremna To je sramno! Pa ako ne ide ne ide, idi gaji paradajiz a ne da pljujete po Lecicu! Posle toliko zeba nasao njih dve da siluje ooooooo! Kako da ne!