Glas Javnosti

KORIDORI SRBIJE SAOPŠTILI: Postoje sve neophodne dozvole za izgradnju mosta na obilaznici oko Novog Sada

Društvo
Autor: Glas javnosti

Preduzeće Koridori Srbije saopštilo je danas da postoje sve neophodne dozvole za početak radova na izgradnji mosta na obilaznici oko Novog Sada, čemu se protive ekološki aktivisti i građani.

- Na lokaciji predviđenoj za izgradnju pomenutog mosta, došlo je do protesta grupe aktivista koji su tom prilikom dezinformisali javnost o nepostojanju neophodnih dozvola za početak aktivnosti - navedeno je u saopštenju.

Preduzeće kaže da je Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije 31. juna dalo Rešenje o privremenoj građevinskoj dozvoli za prvu fazu izgradnje Obilaznice oko Novog Sada na trasi državnog puta, za izgradnju privremenih mostova sa leve i desne obale Dunava, prenosi portal Ekapija.


Rešenje o privremenoj građevinskoj dozvoli za drugu fazu izgradnje Obilaznice dobijeno je 15. septembra.


- Naglašavamo da je izvođač radova kompanija CRBC, u skladu sa ugovornim obavezama i dobijenim privremenim građevinskim dozvolama, u toku jučerašnjeg dana započeo predviđene aktivnosti na izgradnji privremenih objekata, koji će služiti za izgradnju glavnih objekata u okviru ovog projekta - naveli su Koridori Srbije.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR