Glas Javnosti

KO PODRŽAVA UNIŠTENJE KLINIKE " DR LAZA LAZAREVIĆ"

Društvo
Autor: Glas javnosti

U toku jučerašnjeg dana, na klinici " Dr Laza Lazarević", stiglo je oko 45 poslednjih opomena pred otkaz zaposlenima, koji šest meseci protestuju protiv mobinga i vršioca dužnosti doktorke Ivane Stašević Karličić.

Ovom prilokom obaveštavamo javnost Srbije o otvorenom pismu jednog od lekara, kome je zaprećeno otkazom i prezentujemo vam njegovo otvoreno pismo u celosti.

APEL I OPROŠTAJ

Javno objavljujem da sam upravo informisan kako sam u mojoj Klinici gde radim kao psihijatar ,,dr Laza Lazarević" dobio upozorenje o postojanju uslova za prestanak radnog odnosa, alias upozorenje pred otkaz. Treće ukupno!

 O onome što je prethodilo neću pisati, koji me znate - sve znate. Koji me slabije znate, ako ste motivisani možete se lako raspitati. Ne mogu da preuzmem trenutno ovo upozorenje jer bijem neke najvažnije moguće bitke, pa ću naknadno.


Naslov je zapravo pogrešan. Jer nema kome da se apeluje.

 Aleksandre Vučiću i Ana Brnabić, ne verujem vam ništa!

Vi puštate da naša bolnica bude uništena i devastirana do kraja i pričate bajke kako ,,onaj zli SPS ne da svoj partijski plen", našu bolnicu i da zato direktorka koju više nije moguće adekvatno komentarisati ne može biti smenjena, dok paralelno bivaju uništeni životi stotina zaposlenih, članova porodica i pacijenata!

Hoću da kažem da naša direktorka nije ništa kriva, ona je samo simptom terminalne bolesti naše jadne i bedne domovine, a vi svi pobrojani ste ta bolest zajedno sa koalicionim partnerima!!!

 I zbog svega pobrojanog drugi deo naslova: opraštam se od naše ovakve Srbije! Meni više nije stalo. Terminalno obolelog pustiti da umre u miru. Još neki dan da vrlo važne lične bitke završim, zatim ću preuzeti čim budem fizički u mogućnosti (nisam u Beogradu) upozorenje o razlozima za prestanak radnog odnosa, odgovoriti na optužbe i osporiti ih u potpunosti kao i uvek do sada i mirno sačekati neminovnu sudbinu.

 
Ovoj državi treba naša direktorka a ne nas nekoliko stotina zaposlenih, ova država nas i mene prezire! To što sam triputa bez reči radio u COVID bolnicama i osamputa bio donator krvne plazme (i dobio zato nagradu od tog istog Vučića) nema značaja, u svakoj državi bio bih građanin višeg reda nego u Vučićodačićevoj prćiji!

 I zato ću se narednih dana raspitati koji kurs slovenačkog je dobar i gledaću da ga koliko mogu brzo savladam. Divna zemlja, sa dobrim vazduhom koja poštuje ljude, gde pojedinac ima značaj. Tamo ću se osećati zaista kao kod kuće jer rodio sam se kao Jugosloven i uvek ću se tako osećati, a Slovenija je isto Jugoslavija, zauvek!

 U Nemačku i slične Austrije ne želim. Srbijo zbogom! Niko ti više ne može pomoći.

Navodi se u otvorenom pismu zaposlenog lekara, klinike "Dr Laza Lazarević"

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR