Glas Javnosti

IŽIVLJAVANJE NAD GRAĐANIMA: "Parking servis" ne bira način na koji će oteti ljudima novac

Društvo
Autor: Glas javnosti

Iako se građani Srbije trude i dovijaju na sve načine da parkiraju svoje automobile, a da time ne remete bezbednost saobraćaja i pešaka, "Parking servis" ne bira način na koji će oteti ljudima novac.

Beograd je svakako grad u kojem je i najteže parkirati automobil. I taman kada ste pomislili da ste pronašli odlično parking mesto, nakon nekoliko dana vidite da se vaš automobil ne nalazi tamo gde ste ga i parkirali.

Možda je to bila i predizborna fora, možda nešto drugo, tek poslednjih nekoliko dana se javljaju mnogi građani širom Beograda, a najviše njih iz ulice Dimitrija Tucovića, u očaju govoreći da im famozni "pauk" odnese i po desetak vozila dnevno.


Jedan od stanara ulice Dimitrija Tucovića kaže:

- Zaista nikada nismo imali probleme parkirajući se na ovom mestu. Međutim, kola nam se svakodnevno nose, a kada pitamo za razlog dobijemo odgovor da je "po prijavi". Stvarno smo nemoćni, ne znamo kome bismo se više obratili, svi su navikli da se godinama bez ikakvih problema parkiraju na ovom mestu, ali poslednjih nekoliko dana smo u svakodnevnom strahu.

Na ovu temu oglasio se i penzionisani profesor Saobraćajnog fakulteta Milan Vujanić, koji je rekao sledeće:


- Prvo i osnovno, na ovom mestu i skroz do početka ulice nigde ne postoji znak zabrane parkiranja koji bi vozačima dao na znanje da na tom mestu ne smeju da parkiraju svoje automobile. Drugo, ovi automobili ne ugrožavaju ni saobraćajnu, ni bezbednost pešaka. Ovo što "Parking servis" radi nije nikako dozvoljeno, piše Direktno.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR