Glas Javnosti

HITNA POMOĆ ODVEZLA JUTJUBERA! Kraj drame u Novom Sadu

Društvo
Autor: Glas javnosti

Završena je višesatna drama u novosadskoj Ulici Cara Dušana koja je počela u 9 časova ujutru, kada se Daniel Đukić zabarikadirao u svom stanu preteći da će izvršiti samoubistvo.

Jutjubera je iz zgrade izvela ekipa Hitne pomoći uz pratnju policije, prenose mediji. 

U stan jutjubera bačen je suzavac, a ekipa Hitne pomoći izvela je Daniela iz zgrade. 

"Sve vas volim i Srbe i sve manjine i jako se dobro osećam", vikao je jutjuber dok su ga odvodili, prenosi Blic. 

Osnivač „Dnevnjaka“ i tiktoker Daniel Đukić, koji se jutros zabarikadirao u stanu preteći da će počiniti samoubistvo i da će napasti svakoga ko mu priđe, s vremena na vreme izlazio je na terasu svog doma, a ulica u kojoj se drama odvijala bila je blokirana satima.

Inače, on je snimao sve što se dešavalo ispred njegovog stana. Snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacivao je vatrogascima s terase, pevao, a u jednom trenutku poručio im je „što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara“.

Na terenu su bile sve moguće službe – policija, Hitna pomoć, vatrogasci i  pregovarači.

Inače, Daniel Đukić Duluvra poznat je kao jedan od osnivača humorističnog serijala „Dnevnjaka“. Sem toga, član je Telegram grupe „Nju ejdž četnici“ koja je poznato po antimigrantskim i šovinističkim stavovima, kao i napadima na neistomišljenike.Đukić, kog na Tviteru njegovi pratioci nazivaju “vojvoda” i “đeneral”, osnivač je i sajta “Tarzanija”, kao i serijala “Betparačke priče”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR