Glas Javnosti

BLOKIRANA ULICA ZBOG JUTJUBERA KOJI PRETI DA ĆE SE UBITI! Daniel satima zabarikidiran u stanu: Šta je vatrogasci, opet hoćete da ispadnete heroji?(FOTO)

Hronika
Autor: Glas javnosti

Drama u Novom Sadu i dalje traje, a zbog osnivača "Dnevnjaka" i tiktokera Daniela Đukića, koji se jutros zabarikadirao u stanu, ulica u kojoj se drama odvija blokirana je satima.

Ulica Cara Dušana je zatvorena već nekoliko sati, a Đukić i dalje preti skokom sa terase. Zasad se ne znaju motivi zbog kojih se odlučio na ovakav korak.

Prošlo je skoro pet sati otkako je jutjuber počeo da preti da će ubiti svakoga ko mu priđe, ali i sebe, a ispod njegove terase i dalje su vatrogasci, policija, pregovarači MUP. 

U jednom trenutku Daniel je okupljenima dobacio kako gleda televiziju i da je upravo odgledao horoskop:

"Kaže da mi se danas ništa neće desiti".

I dok deluje da se jutjuber ovako dobro zabavlja, sve komšije su očajne i besne.

"Ulica je zatvorena, ne možemo da cirkulišemo. U njegovoj zgradi ima ljudi koji slave Svetog Nikolu i ne mogu gostima da objasne da ne dolaze", kaže za Kurir jedan od komšija i dodaje:

"I ranije je pravio probleme. Doduše, ne ovolike, ali znao je da se dere, lupa"...

Inače, on snima sve što se dešava ispred njegovog stana. Snimao je i kako mu policija kuca na vrata. Istovremeno, dobacuje vatrogascima s terase, peva i poručuje im „što stoje tu kad neće biti vatre, ni požara“.

Jutjuber Daniel Đukić izlazio je na terasu više desetina puta, a jednom prilikom je dobacio vatrogascima: "Šta je vatrogasci, opet hoćete da ispadnete heroji?". Takođe je izlazio na terasu i pevao: "Magdalena, Magdalena..."

Inače, Daniel Đukić Duluvra poznat je kao jedan od osnivača humorističnog serijala „Dnevnjaka“. Sem toga, član je Telegram grupe „Nju ejdž četnici“ koja je poznato po antimigrantskim i šovinističkim stavovima, kao i napadima na neistomišljenike.

Đukić, kog na Tviteru njegovi pratioci nazivaju “vojvoda” i “đeneral”, osnivač je i sajta “Tarzanija”, kao i serijala “Betparačke priče”.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR