Glas Javnosti

GEORGIEV POBESNEO NA KRIZNI ŠTAB: Sagnite se ŠLJAMU, radiće vam šta požele! Nabijte masketine! Ubediće vas da ste BOLESNI i bez simptoma (FOTO)

Društvo
Autor: Glas Javnosti

Vlado Georgiev je momentalno reagovao na objavu Kriznog štaba o pooštrenim merama zbog porasta broja zaraženih koronom. Iako su kasnije rekli da je samo preporuka da se nose maske i na otvorenom, popularni Barba se nije smirio.

Crnogorski kantautor nimalo nije štedeo reči, a budući da ima više od pola miliona pratilaca na Tviteru i da ga mediji budno prate, ne sumnjamo da će i ove njegove objave naići na veliki odjek u javnosti.

-Je li realno da ljudi ovo trpe? Je li realno? Maske koje ne štite ni od čega da se nose sa otvorenom? Sagnite se ovom šljamu, uskoro će vam raditi šta požele. Krizni štab i ostala gologuzija u kompletu sa svim globalističkim satanističkim go*nima SZO mogu samo da daju preporuku za nošenje maski i nikako da narede. Niko nema pravo da izdaje naređenje za nošenje maski na kojima piše da nisu zaštita. Svaki tiranin opstaje isključivo na kukavičluku naroda. Koliko ste spremni da budete potlačeni toliko će vas i gaziti. Eto tako. Nabijte masketine i gledajte TV, napisao je.

Novi tvit je bio malčice umereniji:

-Kao što su vas ubedili u maske u zatvorenom, sad će i na otvorenom, ubedili su vas da ste bolesni i bez simptoma, opsesivni, ludi... Sledeća epizoda: sedite sa svojom porodicom u kući s maskama, ne dodirujete se, ne idete nigde, ne viđate prijatelje, ne postojite...

(Glas Javnosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR