Glas Javnosti

P*NIS TRETMAN KOD ZVEZDA HOLIVUDA : Kakav je to trend koji se naziva po polnom organu?

Pop kultura
Autor: Glas javnosti

Postoje zaista neobični tretmani za lepotu. Dosad smo čuli kako je Kim Kardašijan pobornik „vampirskog‟ tretmana lica i da Gvinet Paltrou redovno odlazi dermatologu da je ubada pčelama po licu.

Kejt Blanšet nedavno je progovorila o još jednom bizarnom kozmetičkom poduhvatu.
Blanšetova je govorila o stvarima vezanim za lepotu za Vogue Australia, pa je spomenula i da su ona i njena koleginica iz poslednjeg filma, Ocean’s 8, Sandra Bulok, zajedno posetile jedan njujorški spa, gde su videle stručnjaka za kozmetiku lica Džordžiju Luiz. Luizova im je nanela na lice tretman penisom, a Oskarovka kaže:

"Nisam sigurna otkud taj naziv, možda zbog toga što mirisom podseća na spermu, ali ima nekog enzima u masci”.

Luizova je za PeopleStyle izjavila da je sve počelo prošle godine, kada je Bulokovoj htela da osveži kožu i vrati joj svetlucavost, ali na nov način, da ne mora da ide pod lasere, ali da efekat potraje. Nanela joj je ovu posebnu kombinaciju, a nakon nekoliko nedelja svi su hteli da znaju odakle koži takav sjaj, pa je tako rođen novi tretman lica.

Luizova kaže da maska ne sadrži ništa problematično, ali da je nadimak maske, na njenu žalost, nastao uprkos njenim objašnjavanjima sadržaja kreme. Setila se usput i slučaja kada je upotrebila placentu od svinje na klijentu koji je bio vegan, pa je nastao problem.

Krema je odobrena od strane zdravstvene organizacije, a košta 650 dolara. Luizova kaže da se holivudske zvezde utrkuju koja će pre dobiti termin kod nje.

Glas javnosti/Glossy

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR