Glas Javnosti

EVO DIREKTORA ŠKOLE OD 8.500 EVRA: Sve o prodaji znaju Ana Brnabić i Branko Ružić

Društvo
Autor: Glas javnosti

V. d. direktor Visoke strukovne škole za preduzeništvo Vladimir Marinković istakao je za „Glas javnosti“ da je upućen u proces prodaje, ali da nema nikakvu nadležnost u vezi toga.

- Nemam nikakva ovlašćenja ,  kada je prodaja škole u pitanju, jer je u vlasništvu države. Vlada Republike Srbije i Ministarstvo porsvete, nauke i tehnološkog razvoja vode ceo postupak – kaže Marinković.

Javni poziv za učešće u postupku javnog prikupljanja ponuda radi prodaje Visoke strukovne škole za predutetništvo, koja se nalazi u ul. Majke Jevrosime 15, Ministarstvo prosvete objavilo je 24. 12. 2021. godine, a već danas ponude su trebale da budu otvorene.

U prostorijama Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog ravoja  danas nije bilo nikoga od nadležnih, iako je bila zakazana prodaja akreditovane Visoke strukovne škole za preduzetništvo  u  12 časova.

Ekipu “Glasa javnosti” dočekalo je samo zbunjeno obezbeđenje, koje nije bilo uopšte upućeno u datu situaciju, istaknuvši da je neradan dan i da nema nikoga u zgradi!

Visoka strukovna škola za preduzetništvo postoji od 2005. godine, a snovana je kao jedina škola obrazovnog profila Preduzetništvo u zemlji. 

U okviru nje  se organizuje i naučno istraživački rad, dok su svi studijski programi koncipirani  po uzoru na Bolonjsku deklaraciju.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS



KOMENTAR