Glas Javnosti

DOSTA ĆUTANJA! AMERIČKI I ENGLESKI ZLOČINI U DRUGOM RATU (1) Saveznici ubili MILION zarobljenih Nemaca (EKSKLUZIVNE FOTOGRAFIJE)

Društvo
Autor: Glas javnosti

Amerika i Engleska decenijama prekrajaju istoriju Drugog svetskog rata. Skrivanje njihovih zločinačkih poteza svaljuju na trupe Crvene armije, koje uveliko proglašavaju krvavom rušilačkom armadom i ubijanjem Nemaca.

Jedno pitanje muči čovečanstvo: Da li je tačno da je 1.000.000 zarobljenih Nemaca umrlo od gladi u američkim i engleskim logorima?

Jedina istina i prave, istorijske činjenice mogu se pronaći kod nezavisanih istoričara sa Zapada i, naravno, u ruskim medijima. Tako je ruski nedeljnik “Argumenti i fakti” objavio neka svedočanstva o nečovečkom postupanju sa nemačkim zarobljenicima savezničke vojske. Amerikanci i Englezi su mučili glađu zarobljene Nemce. Rat se završio, Nemci se predali, a koji su bili razlozi varvarskog odnosa sa zarobljenim Nemcima?!

Sovjetski Savez , na koji zapadni mediji izlivaju propagandnu kanalizaciju , nikada nije dozvolio sebi slično ponašanje prema zarobljenim vojnicima, svejedno što su oni mučili i ubili milione sovjetskih građana. Nikada se Sovijeti tako nisu iživljavali. Nikada! Čim se postavi pitanje takvog ponašanja saveznika u Drugom svetskom ratu odmah kreću “lake note” a la holivudska melidrama:

- To je bilo davno, to nije dokumentovano i čemu uopšte remetiti prošlost?

Egzekucija nemačkih stražara u Dahau

Američki vojnici streljaju zarobljene nemačke stražare u logoru Dahau

Zato su mediji Evrope prepuni priča o “zverstvima Sovjetske armije u pobeđenoj Nemačkoj. Beležimo da je tema zverstva saveznika u ratu i dalje - tabu tema.

Sačuvane fotografije svedoče o zarobljenim Nemcima, koji spavaju na goloj zemlji, a čuvaju ih Amerikanci i Englezi. Кo je imao dovoljno snage taj je kopao sebi golim rukama rupu u zemlji.

Masovna umiranja su počela u septembru sa prvim kišama. Upala pluća je bila normalna pojava isto kao i smrt. Hrane  praktično nije ni bilo. Lovili su miševe da bi bilo šta pojeli. Mrtve su zakopavali tamo gde su i umrli.

Bilo je i dece. Učenik Ditrih je regrutovan u Folksšturm bataljon Trećeg rajha. Tri dana kasnije, sa starom puškom u rukama, zarobili su ga Amerikanci. Uskoro je Nemačka kapitulirala i 5,5 miliona vojnika Vermahta, SS i mladih folksšturmista završilo na ulici ili logorima. Po oficijalnim podacima američke vojne komande u zarobljeništvu je umrlo 10.000 zarobljenika. Nezvanično, ako je verovati nemačkim  sagovornicima, umrlo je približno 1.000.000 zarobljenika. Nezavisni istoričari iz Amerike i Кanade, a pre svih pisac Džems Bak, smatraju da su specijalno mučeni glađu. Saglasno Ženevskoj konvekciji ovako postupanje sa zarobljenicima se smatra “vojnim kriminalom”. Niko od Amerikanaca i Engleza nikada nije odgovarao ni za šta.

Nastavlja se…

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR