Glas Javnosti

Dnevna prognoza za zadnji dan februara: Još se nastavlja toplo vreme

Društvo
Autor: Glas javnosti

Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 15 do 20 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno i toplo, na severu uglavnom suvo, u ostalim predelima ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom.
Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, u planinskim predelima, na jugu Banata i u donjem Podunavlju, povremeno i olujni. 
Najniža temperatura od 6 do 11, a najviša od 15 do 20 stepeni
Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.


01.03.2024. Petak: Umereno do potpuno oblačno i toplo, mestimično sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, u planinskim predelima, na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni. Najniža temperatura od 7 do 10, a najviša od 14 do 18 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.

02.03.2024. Subota: Umereno do potpuno oblačno i toplo, u brdsko-planinskim predelima ponegde sa slabom, kratkotrajnom kišom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području i planinskim predelima i jak južni i jugoistočni, a na jugu Banata i u donjem Podunavlju povremeno i olujni. Najniža temperatura od 5 do 10, a najviša od 14 do 18 stepeni. Upozorenje: Udari vetra > 17 m/s, verovatnoća 80%.


Glas javnosti/R05S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR