Glas Javnosti

DANAS VEĆA GUŽVA U SAOBRAĆAJU: Mini odmor završen, pridržavajte se ovih pravila u vožnji

Društvo
Autor: Glas javnosti

Tokom sutrašnjeg dana u Srbiji se očekuju veće gužve usled završetka mini odmora i povratka građana iz turističkih destinacija. Tim povodom, JP "Putevi Srbije" oglasili su se saopštenjem za javnost.

Njihovo saopštenje prenosimo u celosti:


- JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se u nedelju 18.02.2024.g., usled završetka mini odmora i povratka građana iz turističkih destinacija, očekuje pojačan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije su preduzeli sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji 24 časa bez minuta pauze.


Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na vozače da zbog bržeg prolaska vozila kroz naplatne stanice pripreme tačan iznos novca za plaćanje putarine, kao i da na vreme dopune svoje Tag uređaje.


Takođe, da poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.


Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR