Glas Javnosti

SAOBRAĆAJCI ĆE BITI SVUDA ZA PRAZNIKE: Prošle godine u isto vreme stradalo 7 osoba, OVO će se NAJVIŠE KONTROLISATI

Društvo
Autor: Glas javnosti

Prošle godine u periodu od 14. do 17. februara u saobraćajnim nezgodama poginulo čak sedam, a povređeno je 140 učesnika u saobraćaju

Tokom prazničnih dana, saobraćajna policija organizovaće pojačanu kontrolu saobraćaja, koja će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji najviše utiču na nastanak saobraćajnih nezgoda i težinu posledica.

"Zbog obeležavanja Dana državnosti i spajanja neradnih dana, tokom narednih dana na svim važnijim putnim pravcima, a pre svega ka turističkim centrima, očekuje se pojačan intenzitet saobraćaja", rekao je za Tanjug major Aleksandar Radenković, ispred Uprave saobraćajne policije MUP-a:

Printscreen/facebook

foto: printscreen

"Kako bi se očuvala bezbednost saobraćaja, policijski službenici saobraćajne policije preduzimaće mere pojačane kontrole saobraćaja, koje će prvenstveno biti usmerene na otkrivanje prekršaja koji najviše utiču na nastanak saobraćajnih nezgoda i težinu posledica, kao što je prekoračenje brzine, vožnja pod dejstvom alkohola i psihoaktivnih supstanci, nepropisno preticanje i nekorišćenje sigurnosnog pojasa", rekao je Radenković.

On je skrenuo pažnju na to da je prošle godine u periodu od 14. do 17. februara u saobraćajnim nezgodama poginulo čak sedam, a povređeno je 140 učesnika u saobraćaju, uprkos merama saobraćajne policije koja je u ta četiri dana otkrila 20.000 prekršaja", rekao je Radenković.

Glas javnosti / E02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR