Glas Javnosti

BLISKI SURET MILENE I LEČIĆA! Branislav: Tačno je, izvinila mi se! Radulović: Jedino tačno da smo se sreli

Društvo
Autor: Glas javnosti

U javnosti se pronela vest da se u Jugoslovenskom dramskom pozorištu dogodio susret između Milene Radulović i Branislava Lečića, kada se glumica izvinila kolegi jer je svojevremeno podržala Danijelu Štajnfeld u optužbama da ju je Lečić silovao.

Glumica je izjavila da je tačno samo da su se Lečić i ona sreli. Lečić, međutim, tvrdi da je izvinjenja ipak bilo. - Gospodin Lečić i ja smo se sreli u pozorištu i to je jedino tačno u navodima pojedinih medija. Takva vrsta senzacionalizma bez osnove ugrožava ozbiljne sudske procese koji su u toku i odmaže žrtvama u oporavku od strašnih trauma", rekla je Milena Radulović za "Blic" povodom navoda da se izvinila Branislavu Lečiću u bifeu Jugoslovenskog dramskog pozorišta, kako su preneli pojedini beogradski mediji.

To se, navodno, dogodilo 25. oktobra, nakon predstave "Lorencačo", kada je pred svima prisutnima Milena Radulović objasnila Lečiču kako je saznala da ga je Danijela lažno optužila za silovanje.

 

- Ja vas ljubazno i iskreno molim da mi date prostora da se spremim za period suđenja koncentrisano i na miru - dodala je Milena Radulović nakon što su se pomenuti navodi pojavili u medijima.

Međutim, glumac Branislav Lečić potvrdio je da je istina da mu se izvinila koleginica Milena Radulović, ali da on nije hteo da to iznosi u javnost i da joj se zbog toga duboko izvinjava što se ta informacija pojavila u medijima.

- Milena i ja smo se sreli u bifeu pozorišta u oktobru, razgovarali smo, ali ja nisam želeo da to bude objavljeno jer poznajem i nju i njenu porodicu. U tom trenutku u bifeu je bilo mnogo ljudi i taj naš susret je zloupotrebljen. Zgrožen sam jer nema privatnosti ni kod kuće, ni u pozorištu, Zbog toga se još jednom izvinjavam koleginici Mileni i njenoj porodici jer nisam želeo da se sazna šta smo nas dvoje razgovarali - rekao je Lečić za Kurir.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR