Glas Javnosti

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO: Milena Radulović nije podržala film O STRADANJU SRBA, a ON je oduševljen!

Pop kultura
Autor: Glas Javnosti

Mlada srpska glumica, Milena Radulović koja je u posldenje vreme u žiži javnosti, podržala je film "Quo Vadis, Aida" u kandidaturi za Oskara.

Ona je na svom Instagramu podelila je plakat ovog ostvarenja, koji je nominovan za najbolji strani film. U ratnoj drami rediteljke Jasmile Žbanić igraju i dva srpska glumca Boris Isaković i Jasna Đuričić.

Milena ranije nije uradila sa srpskim predstavnikom za prestižnu filmsku nagradu "Darom iz Jasenovca". Međutim, ostvarenje Predraga Antonijevića dobilo je podršku iz Bosne i Hercegovine, ni manje i više, nego od Emira Hadžihafizbegovića.

-Uvek ću stajati uz filmove koji se bave ubijanjem nevinih ljudi. Koristim priliku da spomenem i "Daru iz Jasenovca". Takvi filmovi su nam potrebni. Da nas potaknu da razmislimo o tome šta treba izabrati i sa kakvim mentalnim narativom iza sebe želimo da napustimo ovaj svet- izjavio je Hadžihafizbegović, prenosi Danas.

Emir u film  "Quo Vadis, Aida" igra jednog od zapovednika u vojsci Republike Srpske. Glumac ne krije da je godinama prijatelj s rediteljem Gagom Antonijevićem.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP