Glas Javnosti

Beogradski sajam knjiga na istoj adresi do 2027. godine

Društvo
Autor: Glas javnosti

Zatavaranje hala Beogradskog sajma nije u planu ni ove ni naredne godine. Nije tajna da će EXPO bti 2027. godine, do tada mi smo ovde, a kada se izložba završi preći ćemo na novu lokaciju, izjavila je Danica Kratovac sa Beogradskog sajma.

Ljubitelji pisane reči pristižu na 66. međunarodni sajam knjiga u Beogradu, jednu od najstarijih književnih manifestacija u regionu. Posetioce je sačekala vest da će samo još ove godine na Beogradskom sajmu moći da posete tu i druge sajamske izložbe, jer zbog projekta Ekspo 2027 i širenja elitnog kvarta Beograda na vodi – za njih više na toj lokaciji nema mesta. Kakva je budućnost Beogradskog sajma


„Imamo plan i program za manifestacije koje će se održati do kraja ove godine i naredne godine“, rekla je Kratovac.

Ona je precizirala da će biti sajamskih manifestacija i u godinama nakon toga.


„Beogradski sajam nije na budžetu, nema donacije i finansira iz ličnih sredstava. Nedovoljno proverene informacije i dezinformacije utiču na naše poslovanje“, istakla je ona navodeći da Beogradski sajam nastavlja sa radom, a na sajtu se nalazi kalendar sajamskih manifestacija i šta je ono što će postioci moći da vide.


Kako dodaje, nije tajna da će EXPO bti 2027. godine, do tada mi smo ovde, a kada se izložba završi preći ćemo na novu lokaciju.


Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR