Glas Javnosti

"Rakovički karneval" pravi raspored u menjanju javnog prevoza

Društvo
Autor: Glas javnosti

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća stajališta

Iz Sekretarijata za javni prevoz saopšteno je da će zbog manifestacije "Rakovički karneval" doći do promena režima rada linija javnog prevoza u nedelju, 7. aprila, od 6 do 18 časova, u Ulici patrijarha Joanikija, na delu od zone raskrsnice sa Ulicom vidikovački venac (kod picerije "O-la-la") do zone raskrsnice sa ulicama Pilota Mihaila Petrovića i Kneza Višeslava (kod "Mekdonaldsa").

Na linijama javnog gradskog prevoza, čije se trase pružaju Ulicom patrijarha Joanikija, u pomenutom periodu biće primenjen sledeći režim saobraćaja:

- vozila sa linija 23, 53, 59, 89, 504 i E2 će u oba smera, od raskrsnice ulica Pilota Mihaila Petrovića, Patrijarha Joanikija i Kneza Višeslava do raskrsnice ulica Patrijarha Joanikija i Vidikovački venac, saobraćati ulicama Pilota Mihaila Petrovića i Vidikovački venac (ulica koja spaja ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija, pored Vidikovačke pijace) i dalje redovnim trasama;


- vozila sa linije 534 će u oba smera, od terminusa „Cerak vinogradi”, saobraćati ulicama Cerski venac, Vidikovački venac (ulica koja spaja ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija) i dalje redovnom trasom.

Vozila će na izmenjenom delu trase koristiti postojeća stajališta, kao i novouspostavljeno stajalište na internoj saobraćajnici koja povezuje ulice Pilota Mihaila Petrovića i Patrijarha Joanikija u smeru prema gradu, 30 metara nakon raskrsnice sa Ulicom patrijarha Joanikija (ispred vrtića „Duško Radović”).

Takođe, zbog izvođenja radova na redovnom održavanju u Ulici Vojislava Ilića (Plavi most), na delu od Ulice Vladimira Tomanovića do Mokroluške, od sutra će od 22 časa do 8. aprila do 4 časa doći do promena u radu linija javnog prevoza, saopšteno je iz resornog sekretarijata.

Za saobraćaj će biti zatvorena desna kolovozna traka u smeru ka Medakoviću, dok će leva kolovozna traka biti dvosmerna, što će dovesti do izmena u radu linija gradskog prevoza.

Trolejbuska linija 29 će saobraćati na relaciji Studentski trg - Konjarnik,  dok se privremeno uspostavlja autobuska linija 29A, koja će saobraćati na trasi Medaković 3 - Šumice.

Vozila će na izmenjenom delu trasa koristiti postojeća stajališta. 



Glas javnosti/D03S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR