Glas Javnosti

"Er Srbija" 17. maja poleće za Čikago, povratne karte od 640 evra

Društvo
Autor: Glas javnosti/rts

Kompanija "Er Srbija" je najavila da će od 17. maja nakon više od tri decenije ponovo početi da leti u Čikago. Karte su u prodaji i to po ceni od 640 evra za povratni let.

"Er Srbija" će uspostaviti direktne letove između Beograda i Čikaga 17. maja i tako nastaviti da širi poslovanje na tržištu SAD. Posle Njujorka biće to druga destinacija u SAD, saopštila je kompanija.

Do 11. juna letovi će se obavljati dva puta nedeljno, sredom i subotom, dok će od 12. juna avioni "Er Srbije" između Beograda i Čikaga leteti tri puta nedeljno i to ponedeljkom, sredom i subotom.


Letovi će trajati oko 11 sati i obavljaće se avionima "erbas A330" iz dugolinijske flote Er Srbije.

Regionalni direktor "Er Srbije" za Severnu i Južnu Ameriku Džordž Petković rekao je da nacioanlna avio kompanija letom JU 506/507, nakon više od tri decenije, ponovo vraća u Čikago.

"To je izuzetno važan grad i sigurni smo da će direktni letovi između Beograda i Čikaga biti veoma značajni ne samo za srpsku dijasporu, već i za ceo region šireg Balkana. Uvođenjem letova između ta dva grada, region će se bolje povezati sa Čikagom, a putnici dobiti mogućnost većeg izbora. Očekujemo veliko interesovanje za direktne letove između Beograda i Čikaga. Uz dobre konekcije koje Er Srbija nudi, to može biti zanimljiva destinacija i za one koji planiraju da nastave putovanje do drugih tačaka", rekao je Petković.

Ponovnim pokretanjem letova na toj ruti, "Er Srbija" će, preko Beograda, omogućiti dobre konekcije između Čikaga i drugih gradova u svojoj mreži, kao što su Atina, Beč, Berlin, Bolonja, Bukurešt, Dubrovnik, Istanbul, Larnaka, Ljubljana, Prag, Pula, Podgorica, Rim, Sarajevo, Skoplje, Sofija, Tivat, Venecija, Zagreb i drugi.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR