Glas Javnosti

NAJEMOTIVNIJE SCENE SA DOČEKA OLIMPIJSKIH ŠAMPIONA! Vaterpolisti su izašli, a onda IZNENAĐENJE! Oni su im potrčali u zagrljaj! (FOTO)


Autor: Glas javnosti

Uz sreću, ponos, suze, radost, pesmu Srbija je danas na aerodromu dočekala iz Tokija, sa Olimpijskih igrara, svoje zlatom ovenčane vaterpoliste.

Uz protokolarni deo koji je tradicionalno podrazumevao novinare, fotoreportere, kamere, sevanje bliceva, davanje izjava za medije usledio je i onaj ljudski, kada su najblizi dočekali naše sportiste posle dvadesetak dana gladijatorske sportske borbe na terenima dalekog Japana.

I suze radosnice i smeh orili su se beogradskim aerodromom kada su delfinima prišle supruge i deca. A onda je usledila scena koju ni najromantičniji reditelji ne bi mogli da smisle. Zlatni vaterpolisti su nasmejani pozirali sa ćerkama, sinovima i suprugama, a poneki od mališanima nisu mogli da odole da oko vrata ne stave medalje zbog kojih smo svi ponosni naše sportiste.

Foto: Glas javnosti

Uzbuđeni mališani su jedva dočekali da polete u zagrljaj svojim dičnim tatama, od kojih mnogi ni sami nisu mogli da zadrže suze.

Dike nacije kao što su Duško Pijetlović, Andrija Prlainović i Stefan Mitrović pokzali su da nisu samo uspešni reprezentativci, već i emotivni očevi koji se ne stide da pokažu najtananije emocije.

Foto: Glas javnosti

Pa smo tako u retkoj prilici da vidimo kako Filip Filipović drži sina na ramenima, dok mu se u naručju migolji ćerka.

Veličanstveni srpski vaterpolisti u nedelju, 8. avgusta, u finalu Olimpijskih igara pobedili su igrače Grčke sa 13:10 i tako odbranili najsjajije odličje osvojeno, pet godina ranije, u Riju 2016. godine.

Foto: Glas javnosti

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR