Glas Javnosti

Kako da sprečite pomeranje patosnica u kolima

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Tepih patosnice umeju da budu iritantna stvar ako nisu fabricke, pravljene po meri ili ako šetaju ispod vasih stopala, posebno vozačeva patosnica, koja ume da bude jako opasna ako se zavuče kod papučica, pa vam otežava upravljanje vozilom.

Postoji vise rešenja za ovaj problem, vi odaberite koji vama odgovara.

Najbolje rešenje je da nabavite komplet kopči koje ćete da zakačite i na patosnice i na patos, i to onda bude kao fabrički kod nekih modela, pa vas od skidanja dele 2 klika. Pošto tih kopči nema na svakom koraku, ostaje par alternativnih rešenja.

Dvostruko lepljiva traka završava posao, ali već posle par odlepljivanja gubi moc ponovnog lepljenja, pa sve mora iz početka. Plus, sto su neke patosnice vise gumirane/plastificirane sa donje strane, pa to dovodi do toga da traka mora da se struže da bi se nalepilo sveže parče.

Rešenje koje preporučujemo je nešto između kopci i dvostruko lepljive trake:

Potreban materijal:

1) čičak traka,tj samo plastični deo koji će se zakačiti na pod auta

Ako je pod auta izlizan, pa cicak ne moze da se zakaci za tepih, onda dvostrukom trakom zalepiti onaj tekstilni deo iz kompleta za pod.

2) dvostruko lepljiva traka u širini čičak trake (moze i neki lepak,koji ce biti otporan na vodu, ako često perete patosnice). Verujemo da se gumene patosnice mogu pričvrstiti na isti način.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR