Glas Javnosti

General Mladić se oseća bolje

Društvo
Autor: Glas javnosti

Darko Mladić kaže da porodica čeka da im saopšte datum posete za četiri lekara iz Kliničkog centra Banjaluka

General Ratko Mladić, koji je operisan 8. januara u holandskoj bolnici i ugrađen mu pejsmejker, preneo je porodici da je bolje, a očekuje se i datum kada bi mogla da ga posete četiri lekara iz Banjaluke, rekao je njegov sin Darko Mladić, piše RTRS.

- Rekao je da je bolje. Nije mogao puno da priča, ali kaže da je bolje - naveo je Darko Mladić.


On je dodao da ne zna da li generalu u Hagu daju odgovarajući terapiju i lekove, te da porodica čeka da im pošalju izveštaj.

- Oni su promenili pravila vezana za medicinsku dokumentaciju. Još nismo primili nikakve dokumente šta je rađeno, kako je rađeno, kako je prošlo, šta dalje. To čekamo - naveo je sin generala Mladića.

On je dodao da je generalova supruga Bosa pričala sa generalom nakon operacije.


- Ne može da kaže ni da je bolje ni da je gore. On kaže da je bolje... Mi ne vidimo neku razliku, ali on kaže da se bolje oseća. Mi samo imamo od njega usmeno, ali treba nam dokumentacija, da doktori pogledaju šta je rađeno i kako je rađeno - dodao je Darko.

Što se tiče tima srpskih lekara, koji bi trebao da ga posete, Darko Mladić je rekao da porodica čeka da im saopšte datum te posete za četiri lekara iz Kliničkog centra Banjaluka.

- Mi smo podneli svu dokumentaciju, čekamo da nam daju datum kada mogu da dođu. To su četiri lekara iz Banjaluke. Idu neurolog, kardiolog, pulmolog i još jedan lekar - dodao je Darko Mladić.

Bivši komandant Vojske Republike Srpske služi u haškom pritvoru kaznu doživotnog zatvora.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR