Glas Javnosti

Veleizdaja Srbije uz genocidno ruho

Lični stav
Autor: Glas javnosti

Komentatri na događaje u svetu se ređaju na raznim Internet portalima i platformama i na određen način oslikavaju jedinstven momenat protoka informacija u svetu ispunjenim krizama najrazličitijeg karaktera. Sa brojnim krizama u svetu upravlja se sasvim izvesno iz nekog centra i ta činjenica pokazuje da i pored brojnih analiza i komentara i incformacija stiče se utisak da stanovnici ove planete ne poznaju svog neprijatelja ili bolje rečeno ne prepoznaju njegove metode kojima se ta masivna kontrola sprovodi. U poslednjih nekoliko godina svedočimo društvenim krizama koje nikad nismo videli niti ih beleži istorija posebno imajući u vidu zdrastvenu krizu, mere, kontrolu i sve druge aspekte tog zahavta u kontroli svetskog stanovništva, te je i kontrola informacija dobila nove dimenzije.



Kontrolori leta

Društvene mreže u tom smislu pored mogućnosti da se svaki pojedinac oglasi, između ostalog služe za masivno praćanje trendova, stavova, ideja i pojedinaca kao njihovu ultimativnu svrhu. Društvene mreže između ostalog služe i za kontrolu svetske populacije kroz bujicu proizvedenih negativnih emocija, zatim plasmanom stavova koji odgovaraju eliti iako trenutno deluju kao afirmativni i pozitvni informacijski iskoraci širih slojeva društva. Sve u svemu, društvene mreže služe za školovanje stavova kroz metodu povlađivanja „krdu“, služe za masivno špijuniranje svih aspekata života pojedinaca i na kraju lociranje najneukrotivijih ličnosti i ideja. Naravno, sve je to u duhu slobode i taj mamac retki izbegnu jer u areni tobože slobodnih stavova „kontrolori leta“ lako usmere, omalovaže ili istaknu pojedine objave. Ova metoda kontrole informacija, usmeravanja stavova i kreiranja trendova je jedna od najznačajnijih metoda upravaljanja percepcijom svetske ogromne populacije, jer vlasnici tih tzv. slobodnih platformi su najveće svetske korporacije. Međutim, da bi ta metoda bila tako uspešna mora postojati koincidencija sa istinitim i realnim podacima i informacijama zbog kojih ogroman broj korisnika i sedi u krugu platformi, mora postojati mehanizam koji podilazi npr. duhu mlade generacije koja teži ka pokazivanju i kratkom nastupu koji se ogleda u novijim društvenim mrežama. No, kada prevagnu informacije od koristi učesnicima te velike arene, onda se pribegava blokadama korisnika, blokadama sadržaja ili čak ukidanju pojediih platformi u nekim državama.

Takav jedan trend koji se naširoko predstavlja izuzetno afirmativnim je trend pod nazivom „VOKE“ i odnosi se na tzv. probuđene ili one korisnike platformi koji razmatraju stvarnost iz „relevantnih činjenica i tačnih“ infromacija. Međutim, to je upravaljni trend u kojem se preko poluistina kreira širi pojas stavova korisnika platformi koji smatraju da su razumeli zamke elite, ali ne percipiraju da su prihvatili nove elemente podmetačina koje samo menjaju boju i taktiku korelirajući sa novim poluistinama ili bolje rečeno novim lažima. Tzv. probuđeni vide pojedine političke i društvene teorije kao ultra tačne, a zapravo bivaju obmanuti i liderima i idejama koje su često povezane sa fiktivnim očekivanjima. Nadalje, posebno su privrženi „veri u svetlost“ gde nema Hrista, nema hrišćanskih dogmata i jevanđelskih istina. U tom pokretu hrišćanska istorija se brutalno falsifikuje i tako se kreira čitav trend čiji pratioci su u dobroj meri obamnuti činjenicama o istoriji, nauci, religiji, i svim aspektima života perfidno vođeni kroz upravljanje preko Internet platformi i podsticani botovima tih velikih „umotvorina“.


Bilo bi zaista teško ovom prilikom govoriti o najrazličitijem setu poluistina, često je najlakše sve navedeno dokazati kroz pokloništvo političkim liderima iako nema nikakvih utemeljenja u vezi sa tim stavovima, često se govori o istorijskim činjenicama koje se vode vanzemaljskim kontaktima i uticajima, pojedine naučne činjenice se tretiraju kao senzacija često vezane za svemirske događaje i drevne civilizacije strane čoveku, ili se u tom trendu govori o zakonima materijalne prirode translatovane kroz specifičnu duhovnu prizmu koji ne priznaje hrišćansko ustrojstvo sveta. Iako će mnogi tzv. probuđeni imati jasne odluke u vezi sa zadacima npr. Agende 2030, oni najčešće očekuju neku posebnu mitologijsku i astrologijsku stvarnost. Tako dakle, stvara se pokret novih poklonika kojeg se planira naročito iskorititi pri dolasku Antihrista kao personifikacije lažne svetlosti. Zapravo, ovaj pokret je uglavnom formiran od široke populacije onih koji su u jednom momentu prepoznali mnoge tačne činjenice u proteklim krizama, ali je perfidno preusmeren u prostor najbizarnijih obmana sa ciljem da posluži Obmanitelju i njegovim sjajnim lažima. Mrežni i medijski koncept uticaja na stavove čoveka postali su predominantni i ultimativni izvor informacija, pa tako i njihove režije ideja koje graditelji Novog svetskog poretka posvećeno nude.

Nadajmo se i nadajmo se

A sada pođimo u naše krajeve. Elemente najbrutalnijeg upravljanja stavovima i mišljenjem vidimo ovih dana u različitim oblicima u medijskom prostoru. Podređenost medijskoj kontroli uticaja trpe sve sfere čovekovog delovanja kao da u vekovima iza nas nije bilo moguće dostojno čoveka delovati bez tog sad već brutalnog psihološko-kognitivnog subverzivnog delovanja medijske infromacije. Pa, tako pođimo od izjave tzv. patrijarha koja je najblaže rečeno najteža izjava nekog duhovnika na ovim prostorima. Potpuno konkretno uz čuđenje bliže prisutne jerarhije SPC, tzv. patrijarh je u nedelju Pravoslavlja prokleo Pravoslavne.

 
Taj strahovit čin odstupanja od dogmata vere Pravoslavne bi u svakom drugom vremenu bio tačno i bez kompromisa osuđen kao najgora hula, ali pod uticajem današnjih medijskih i mrežnih kontrolora, taj postupak je relativizovan i malorizovan, jer je to u krajnjem slučaju i bio plan kao da se ne radi o pitanju spasenja vernika SPC nego o nekom sporednom događaju. Naša razvodnjenost u svemu, odsustvo straženja nad sopstvenim spasenjem je dovela do toga da su vernici potvrđivali taj užasan čin proklinjanja i na kraju kao u nekoj medijskoj igri taj video je izbrisan. Katastrofa koja proističe iz zajedničarenja sa takvim „duhovnikom“ će sasvim izvesno, iskustvo je istorijskih događaja, biti tragična. Pa se pitamo, zašto bi tzv. patrijarh u opštom rasulu u državi Srbiji u svakom pogledu natovario ovakvo breme srpskom pravoslavnom narodu? Pa zato što se pre planirane posete Arhijeretika mora ukloniti koliko je god moguće duhovna prepreka. Kako bi inače Arhijeretik, poklonik LGBT ideologije obučen u dečju kožu, mogao doći na svetu srpsku zemlju, pa mu u tu svrhu treba otvoriti put teškom hulom našeg tzv. patrijarha. Imajte na umu, draga braćo i sestre, da ovi stavovi i posledice patrijarhovog proklinjanja pravoslavnih ne ovise o nekom tamo verniku i njegovom stavu i govoru, ne ovise o komentaru i sudovima ljudskim, posledice je odredio Hristos i svi pravoslavni dogmati. Zato zbog sledovanja čistoti vere Pravoslavne, od onih koji proklinju Pravoslavne potrebno je bukvalno bežati, jednostavno nema drugog puta ni odgovora navedenom nečuvenom postupku tzv. patrijarha. Ovo je najdramatičniji momenat u istoriji SPC i o tome svaki vernik za sebe mora dobar odgovor dati pred i pred samo jednim sudijom, Hristom. I naravno neophodno je dodati, izrečenom prokletstvu od samog tzv. patrijarha ne podležu oni vernici SPC koji ga ne priznaju i ne pominjuju u službama, a to je Eparhija raškoprizrenska u egzilu.


A sada se osvrnimo na slučaj stradanja devojčice Danke i postavimo neka pitanja. Zašto policija u relativno malom mestu nije snimila sve koji su se zatekli u tom malom mestu sat vremena pre događaja nestanaka Danke i oko tri sata kasnije i izlistala svu komunikaciju njihovih npr. mobilnih uređaja? Zašto policija nije u prvim časovima ispratila sve GPS signale sa područja tog mesta i nastavila tu vrstu praćenja na najbližim granicama, jer je otmica bio prvi i najverovatniji trag u ovoj istrazi? Zašto se nisu alarmirale međunarodne institucije u vezi sa ovim slučajem i to već prvog dana? Zašto su se u toku potrage medijski izveštaji obrušavali na trudnu majku i oca dvogodišnje Danke i da li je ovaj medijski spin trebao da opravda odgovornost Centara za socijalni rad u događajima iza nas i njihovu ulogu u trgovini decom? Da li su policijski službenici bili dužni da zbog okolnosti stanja u kojem se nalazi trudna majka Danke morali javno zaštiti od tih beskurpuloznih napada koji su trebali da dresiraju javnost o lošoj majci i kreiraju podsvesne stavove javnostu u vezi sa radom Centara za socijalni rad kao preko potrebnim? Da li su, nadalje, osumnjičeni prošli poligrafski test kao pomoćnu metodu utvrđivanja relevatnosti priznanja krivice i zašto nisu prošli taj test? Kako je moguće da postoji priznanje krivice, a nema tela Danke na širem prostoru navedenog događaja? Da li je moguće da se odvije niz aktivnosti u uklanjanju tela Danke u svega minut i 49 sekundi postupcima osumnjičenih?

Nadalje, da li su događaji sa devojčicom Dankom na neki način povezani sa međunarodnom istragom o trgovini dece u Srbiji koja je u toku? I konačno na osnovu kojih dokaza je mala Danka proglašena mrtvom kada niz nelogičnosti, medijskih malicioznosti i nekonsistetnih dokaza u najmanju ruku iziskuju daljnju istragu svih okolnosti i u tom smislu proglašenje mrtvom devojčice Danke predstavlja nezakonit akt? I konačno još jedno pitanje – Da li se ovih dana srpski narod u UN treba proglasiti genocidnim i da li je to tzv. bekdor ulaz za lažnu državu Kosovo u UN? Da li se teškim medijskim terorom čini sve da se građani Srbije psihološki pregreju i premore i da veleizdaja Srbije uz genocidno ruho prođe nečujno?


Ovo što gledamo danas je tipična kontrola stavova i narodnog nezadovljstva u vezi sa gore pomenutim pitanjima. Medijska i mrežna kontrola informacija je relativizovala nečuvene destrukcije u oba navedena slučaja urušavanja državnog i verskog integriteta srpskog naroda. Emocionalni naboj koji prati svaki od ovih događaja bacaju najbolju zavesu na planove neprijatelja u daljnjoj dezintegracije institucija srpskog naroda u svrhu novih neprijateljskih i okupatorskih napada u sadejstvu sa veleizdajničkim režimom kao glavnim krivcem ove opsežne i brutalne manipulacije u svim sferama. Zato, konačno imajmo distancu od svega što ova vlast koristi u svrhu provođenja najgore izdaje i prodaje svih interesa srpskog naroda, budimo podalje od dresure koja se odvija spinovanjem informacija preko svih platformi u svrhu terora nad građanima Srbije i pripremi za najgore scenarije. Nasuprot svega, budimo spremni da se suprostavimo izdajama, teroru odnarođenih institucija kao i medijskom teroru profilisanog od viših stepena delovanja o kojima smo prethodno govorili. Borimo se protiv svakog napada na ukupni integritet građana Srbije svedočenjem istine, okupljanjem i podrškom svima potrebitima u ova teška vremena, jer je to najbolja prepreka planovima globalističke nemani.

I zato nadajmo se i nadajmo se da je devojčica Danka još među nama, da će poštena istraga doneti pred javnost druge dokaze jer to je ono što treba činiti dok istraga traje.

Nezaobilazno pomenimo i grupu građana koja u više od 1330 dana u okupljanju pred Skupštinom svedoči o ovom nebivalom stanju u državi.


„Najpodliji plan koji je srpski narod video je plan da se srpski narod koji je preživeo više genocida u svojoj časnoj i mučenoj istoriji proglasi genocidnim. Jednostavno, borimo se!“

AUTOR: Gordana Kangrga-Mikulić, dvostruki magistar elektrotehnike, inicijator sam i organizator Sabora Univezitetskih Profesora u okviru kojeg ste svedoci mnogih izlaganja naših cenjenih profesora i doktora nauka petkom u prostorijama Ćirilice

Mišljenja i stavovi u Kategoriji "Lični stav" nisu nužno stavovi redakcije "Glasa javnosti"

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR