Glas Javnosti

SMRAD SE ŠIRI, UGROŽENO ZDRAVLJE LJUDI: Krnjača još NEMA KANALIZACIJU, građani podsećaju na NEISPUNJENA predizborna obećanja (VIDEO)

Ostale Emisije
Autor: Glas javnosti

Ovih dana meštani naselja u delu Beograda na levoj obali Dunava postavljaju table na kojima je krupnim slovima napisano: Naselje bez kanalizacije.

Time, kako objašnjavaju za „Glas javnosti“, žele da podsete na neispunjena obećanja o tome da će dobiti kanalizacionu mrežu, kojih su se naslušali uoči svakih, pa i ovih izbora. 

Posle izbora, kako ističu naši sagovornici, oni koji dođu na vlast zaborave na obećanja. A život bez kanalizacione mreže u 21 veku, sa septičkim jamama, na svega nekoliko kilometara od centra Beograda je, kažu, nepodnošljiv.

 
– Kanali kojima je ispresecana cela leva obala Dunava i u kojima smo se nekada kupali i lovili ribu postali su pokretna deponija smeća i fekalija. Smrad se širi svuda okolo, ugroženo je zdravlje ljudi, posebno dece. U vreme digatilazacije nama je važnija kanalizacija – poručuju meštani.

U februaru je označen početak radova na kanalizacionoj mreži u delu Krnjače, ali građani se boje da će posle izbora i radovi i obećani rokovi pasti u zaborav jer im to, kako objašnjavaju, govori iskustvo iz prethodnog perioda.  

Šta smo zabeležili u naseljima na levoj obali Dunava, pogledajte u priloženom videu. 
BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP