Glas Javnosti

REKORD: Pola baterije puno za samo 5 minuta

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Poznati proizvođač telefona ubrzava tržište smartfona GT NEO 3 serijom koja stiže u Evropu 8. juna - budite na premijeri!

Realme je jedan od brendova koji relativno kratko posluje i kod nas, a to je istovremeno i najbrže rastući brend pametnih telefona.
Ova kompanija će 8. juna predstaviti svoju vodeću seriju GT NEO 3, koja će imati i model GT NEO 3T, a oba će biti dostupna i kod nas i u regionu..


Nakon četiri godine u izradi, realme GT NEO 3 dolazi sa ultra brzim punjenjem od 150 vati i ujedno je pametni telefon sa najbržim punjenjem baterije na svetu - 50% za 5 minuta.

GT NEO 3 poseduje veću stopu konverzije punjenja baterije, bolju efikasnost punjenja i manje gubitke, što sve zajedno znači da će se telefon puniti brže i bezbednije bez opasnosti od pregrevanja ili drugih problema tokom procesa punjenja.

Takođe, realme GT NEO 3 ima prvi MediaTek Dimensity 8100 čipset u Evropi, sa HyperEngine 5.0 tehnologijom koja zajedno sa uštedom energije obezbeđuje i poboljšane ukupne performanse, posebno značajne za gejming - prenosi smartlife.mondo.rs/

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR