Glas Javnosti

Ovo je jedini način da se rešite dosadnih Jutjub reklama

Tehnologije
Autor: Glas javnosti

Prošle godine, Jutjub je pokrenuo potpuni napad protiv blokatora reklama u oktobru, nakon početnog eksperimenta u malom obimu u junu. Sada, mnogo meseci kasnije, represija se širi.

Jutjub je najavio da će početi s primenom svoje politike protiv blokatora reklama na aplikacije trećih strana koje krše Jutjubove uslove korišćenja. YouTube posebno pominje "aplikacije za blokiranje reklama", ovom prilikom, iako pretpostavljamo da bi aplikacije trećih strana sa ugrađenim blokatorima reklama takođe mogle biti meta.

Što se tiče aplikacija za blokiranje reklama, one poput AdGuarda omogućavaju vam da otvorite YouTube unutar aplikacije za blokiranje reklama, gde možete gledati videozapise bez reklama. To više neće biti moguće. Ako pokušate da koristite ovaj trik, videćete grešku koja kaže "Sledeći sadržaj nije dostupan na ovoj aplikaciji".


YouTube naglašava da njegovi uslovi ne dozvoljavaju aplikacijama trećih strana da isključe reklame "jer to sprečava autora da bude nagrađen za gledanost, a reklame na Jutjubu pomažu podržavanju autora i omogućavaju milijardama ljudi širom sveta korišćenje ovog servisa za strimovanje".

Kao i uvek, YouTube neiznenađujuće predlaže da počnete da plaćate Jutjub Premium ako vam se ne sviđaju reklame.

Glas javnosti/ A03S 

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR