Glas Javnosti

U DUBAIJU ČAK I POLICIJA IMA LUKSUZNI AUTOMOBIL: Lamborgini Urus Performante spreman za hapšenje

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Lamborgini Dubai nastavlja svoju uspešnu saradnju sa policijom Dubaija, tako što im je isporučilo vozilo Urus Performante. Na posebnoj ceremoniji Paolo Sartori, regionalni voditelj Lamborginija za Bliski istok i Afriku, predao je ključeve super SUV-a generalu policije Ahmedu Mohammedu bin Thaniju, vršiocu dužnosti načelnika policije Dubaija.

Opremljen twin-turbo V8 motorom koji isporučuje 666 KS snage i 850 Nm okretnog momenta, Urus Performante garantuje ubrzanje od 0 do 100 km/h za samo 3.3 sekunde i maksimalnu brzinu od 306 km/h.


Prilagođen potrebama policije, Urus Performante ušao je u službu policije Dubaija nakon perioda priprema i modifikacija automobila kako bi se prilagodio radnim zahtevima policije.

Dizajn kombinuje klasičnu zelenu boju sa belom, sa detaljima na poklopcu motora i bočnim vratima sa policijskim logoom. Zadnji spojler opremljen je plavom LED svetlosnom trakom u kombinaciji sa električnom sirenom.


Deo za putnike, sa druge strane, prilagođen je različitim bitnim elementima za policiju Dubaija, uključujući blindiranu kutiju za oružje, posebnu pregradu u prtljažniku za čuvanje servisne opreme i defibrilatora za pružanje prve pomoći.

Ahmed Mohammed bin Thani, vršilac dužnosti načelnika policije Dubaija, rekao je:


„Super SUV visokih performansi je deo napora policije Dubaija da poveća broj patrolnih policajaca širom grada. Novi Lamborghini Urus Performante pomoći će policiji u njihovoj predanosti boljem opsluživanju stanovnika, održavanju sigurnosti te pružanju usluga u popularnim turističkim odredištima u kojima se voze skupi i brzi automobili.“

Zapratite naš TELEGRAM kanal za najnovije i najvažnije vesti

Glas javnosti/N01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR