Glas Javnosti

NAJSKUPLJI KVAR NA SVETU: Evo šta se dogodi kada podgrevate KEBAB na auspuhu LAMBORGINIJA! (VIDEO)

Auto-moto
Autor: Glas javnosti

Mladi ljudi često dolaze na sulude ideje, pa je tako i ova jedna od njih. Naime, momci su došli na ideju da umesto mikrotalasne za podgrevanje hrane koriste auspuh jednog od najskupljih automobila na svetu.

Lamborgini Aventador jedan je od najskupljih i najlepših automobila na svetu. Aventador je konstruisan da zameni stariji model Lamborgini Murčelago i uskoro po prikazivanju modela, Lamborgini je objavio da je već prodao automobile za narednih 12 meseci proizvodnje, sa isporukama koje počinju u drugoj polovini 2011. godine.

Ime je dobio po čuvenom španskom biku, koji je u areni u Saragosi 1993. godine na „Trofeo de la Penja Madronjera“ proglašen najhrabrinjim bikom. Međutim nije ovo jedina zanimljivost o ovom modelu. Tu je i njegova široka namena. 

Grupa momaka je odlučila da umesto roštiljanja u obližnjem parku, zapali kebab na auspuhu ovog skupocenog modela. 


 Lamborghini Aventador poseduje dovoljno snažnu V12 mašini, čiji plamen može da spremi kebab, ali ako preterate s turiranjem imaćete problem. 

Upravo se u takav problem uvalio ovaj momak, a video njegove gluposti je obišao ceo svet. Pogledajte kako se sve odigralo! 

(Glas javnosti)

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR