Glas Javnosti

Boris Beker zaprosio 23 godine mlađu partnerku: I dalje veruje u srećan brak

Vesti
Autor: Glas javnosti

Borisu Bekeru će ovo biti treći brak.

Bivši nemački teniser Boris Beker (56), svojevremeno i trener Novaka Đokovića, zaprosio je 23 godine mlađu devojku Lilien Karvalo.

Par je u vezi od 2020. godine, a nakon što je Boris Beker odlužio zatvorsku kaznu preselili su se u Milano. Otvoreno je govorio o tome da mu je ona bila najveća podrška, te da je težak period preživeo zahvaljujući njenoj ljubavi.


"Ona je najveća ljubav mog života i nadam se da ćemo zauvek biti zajedno", izjavio je dve godine nakon što su započeli ljubavnu romansu.

Lilian je sa 25 godina magistrirala na Univerzitetu u Londonu, smer orijentalnih i afričkih studija, a pre toga se školovala u privatnoj školi u Rimu, te pohađala Univerzitet Sapienza.

Borisu Bekeru će ovo biti treći brak. Prva supruga bila mu je Barbara Beker, s kojom je bio u braku od 1993. do 2000. godine, a kraj je došao zbog njegovog neverstva. 


Angela Ermakova
, s kojom je prevario suprugu, rodila mu je ćerku 2000. Godine 2009. je oženio holandsku manekenku Lili Kersenberg. Brak je trajao do 2018. godine, kada su bivši supružnici saopštili da se razvode nakon trinaest godina veze, a devet godina bračnog života.


Glas javnosti/U01S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR