Glas Javnosti

Šokantna ispovest bivše verenice Borisa Bekera: Ostavio me zbog SMS poruke

Tenis
Autor: Glas javnosti

U novinama sam pročitala da me je ostavio zbog te SMS poruke

Izgleda da će ovo biti dani Borisa Bekera kada je u pitanju pojavljivanje njegovog imena u javnosti! Nakon što je u utorak prestao da bude trener Holgera Runea, Nemac je u sredu završio na naslovim stranama zboig ispovesti bivše verenice Alesandre Mejer - Velden!

U dokumentracu ITV-a, koji bi trebalo da se emituje sledeće sedmice, Sandra je otkila kako je ušla u vezu sa Bekerom i da su raskinuli na, po nju, jako ružan način.


Ona je bila ćerka nekadašnjeg Bekerovog trenera Aksela Mejera - Veldena koji je umro 1977. godine. Imala je samo 24 kada je ušla u vezu s njim 2008. godine, dok je Nemac brojao 40.

Sandra ističe da je početak veze bio kao iz bajke, da ju je zaprostio na romantičnoim putu na Sardiniji, te zbog SMS poruke odlučio da je ostavi. I to preko medija.

- Znala sam da je Boris Boris, ali nisam imala pojma šta dolazi s tim. Njegov lični život je bio u haosu. Bilo je razvoda, bilo je dece, bilo je raskida. Putovali smo u Majami pre našeg raskida, gde smo proveli vreme sa njegovom decom, i jako sam se razbolela. Ali Boris nije bio zadovoljan time, i odjednom nije prihvatao moje telefonske pozive i počeo je da se ponaša čudno - rekla je Sandra i dodala:


- Nisam znala gde je. Zvala sam i onda poslala poruku. U poruci koju sam napisao Borisu stajalo je: "Pa, ako se ne javljaš i ne komuniciraš sa mnom, valjda je naša veridba prekinuta?" Uzeo je tu poruku, potpuno je izvukao iz konteksta i sa tom porukom otišao u Bild Cajtung i rekao: "Vidi, ova užasna, mlada 24-godišnja devojka raskinula je sa mnom, Borisom Bekerom, preko SMS-a."

Ono što je Sandru možda i najviše pogodilo jeste to što je sve saznala u novinama.

- Način na koji sam saznala da su naše veridbe prekinute je preko naslova u Bild Cajtungu, o Borisu koji sebe prikazuje kao žrtvu, očistio svoj imidž kako bi izgledao dobro. Do danas, nikad više nisam razgovarala s njim. "Bacio me je pod autobus."


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR