Glas Javnosti

TENISERIMA 'POSLEDNJI VOZ' ZA ZAGREVANJE: Organizatori AUSTRALIJAN OPENA uveli mini TURNIR za zaključane u sobama

Tenis
Autor: Glas javnosti

Nakon peripetija u izolaciji zbog korona virusa na Australijan openu, nadležni su konačno odobrili teniserima joše jedan turnir da se zagreju pred takmičenje.

Organizatori Australijan opena dodali su još jedan turnir za zagrevanje za sve koji su bili u karantinu i nisu mogli da treniraju. Ovo je poslednji u nizu takvih turnira, a namenjen je teniserkama i održaće se u Melburn parku od 3. do 7. februara. Pre toga su napravljena još dva turnira za žene i tri za muškarce. Prvi grend slem godine počinje 8. februara.

Uslovi za taj karantin nisu uvek humani, a svakako nisu odgovarajući za sportiste, koji ne mogu da se pripremaju.

Ostali imaju po pet sati dnevno da treniraju u osiguranim balonima.

Svi ovi mali turniri trebalo bi da pomognu ovim "zaključanima" da malo uđu u formu i dobiju vremena da se spreme. Oni će imati i prioritet tokom treninga na terenima, u teretani i ledenim kupkama.

Podsetimo, najbolji igrač sveta Novak Đoković probao je da utiče na ovo i pitao je organizatore da li može da se učini nešto za njih, ali su ga maltene simultano napali sa svih strana i doveli do apsurdne situacije da je maltene morao da se pravda što ima dobre namere prema onima čiji se glas ne čuje.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR