Glas Javnosti

STVARI SU SE UOZBILJILE! Radmilo Armenulić: Đoković će morati dobro da razmisli šta će ako želi da normalno nastavi karijeru!

Tenis
Autor: Glas javnosti

Radmilo Armenulić rekao je da Novak može da izbegne vakcinaciju u slučaju opravdanog razloga, ali da su se stvari uozbiljile.

Nakon što je najbolji teniser sveta Novak Đoković deportovan iz Australije odlukom saveznog suda te države, odmah su krenula da kruže pitanja hoće li Srbin zaigrati i na preostala tri grend slem turnira na Rolan Garosu, Vimbldonu i US Openu?

Najnovija informacija iz Pariza je da će samo vakcinisani igrači moći da prisustvuju sportskim manifestacijama, pa tako i Otvorenom prvenstvu Francuske u tenisu.



Situacija je ozbiljno uzela maha, pitanje je šta će se dalje dešavati s Novakovom karijerom ukoliko se ne vakciniše, na kojim će turnirima uopšte moći da nastupi.

Radmilo Armenulić, takođe teniski stručnjak, imao je komentar šta bi Novaka moglo sačekati u nastavku sezone.

-Jedna poprilično neprijatna situacija za Novaka. Žao mi je što se sada o njemu priča u negativnom kontekstu. Ali svako odlučuje o svom telu pa tako i Novak. Međutim, sada vidimo da je reagovao i Rolan Garos, moraće vakcina, verovatno će i ostali veliki turniri to zahtevati i Đoković će morati dobro da razmisli šta će ako želi da normalno nastavi karijeru, piše Kurir sport.



-Možda će postojati mogućnost da mu neka zdravstvena organizacija da napismeno da ne može da se vakciniše zbog neke eventualne bolesti koja mu onemogućava da se vakciniše. Ali, stvari su se uozbiljile, sva je prilika da je vakcina jedino rešenje, videćemo šta buduće vreme donosi, poručio je Armenulić za pomenuti portal. 

 BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ: TOP TEMA - KLIMATSKE PROMENE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR