Glas Javnosti

LEPE VESTI ZA ĐOKOVIĆA! Novakovi milionski sponzori poslali JAKU PORUKU

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković već godinama ima jake sponzorske ugovore sa planetarno poznatim kompanijama, a i nakon celokupnog skandala vezanog za Australijan open sponzori Đokovića ostaju uz srpskog tenisera.

Po saznanjima američkog "Forbsa", samo jedan Novakov sponzor odlučio je da želi da obavi razgovor sa njim o dešavanjima iz Australije, a to je već više puta pomenuti "Lakost".

Dva sponzora su mu dala veliku podršku, dok se ostatak nije oglašavao. Jedan od sponzora koji su pružili podršku Đokoviću jeste "Rajfajzen banka".

- Odluka Rajfajzen banke o saradnji doneta je mnogo pre aktuelnog izveštavanja o Novaku Đokoviću i njegovom statusu vakcinacije protiv kovida-19 ili njegovog učešća na Australijan openu, rekli su iz banke.

 

Takođe, na toj listi se nalazi i švajcarski proizvođač satova "Iblo", čije je Đoković zaštitno lice.

- Novak Đoković je svoja ličnost. Ne možemo komentarisati nijednu njegovu ličnu odluku. Iblo će nastaviti svoje partnerstvo sa svetskim teniserom broj jedan, rekli su iz kompanije za proizvodnju satova.

 

Za kraj, pomenuti "Lakost" naveo je da će sesti za sto sa Đokovićem i popričati o daljim planovima. Kompanije koje sponzorišu srpskog tenisera poput Asiksa, Heda, Lemera, Netdžetsa, Pežoa i Ultimejt Softver Grupe nisu se oglasile oko slučaja iz Australije.

BONUS VIDEO: DR SEMIR OSMANAGIĆ: TOP TEMA - KLIMATSKE PROMENE

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR