Glas Javnosti

Ruskinja eliminisala Koko Gaf

Tenis
Autor: Glas javnosti

Ana Kalinska, ruska teniserka, napravila je veliko iznenađenje i eliminisala je treću teniserku sveta Koko Gof u četvrtfinalu turnira u Dubaiju rezultatom 2:6, 6:4, 6:2.

Pravi teniski spektakl priredila je Ana Kalinska u Dubaiju gde je prikazala fantastičan tenis protiv aktuelne šampionke US Opena i stigla do polufinala.

Gof je dominirala u prvom setu, ruska teniserka vratila je jedan brejk, ali je Amerikanka napravila tri pa se tako činilo da će rutinski uspeli da je savlada.

Usledilo je iznenađenje!

Na startu drugog seta Ana i Koko razmenile su po jedna brejk, a onda je uporna Kalinska oduzela još jedan servis gem protivnici. Nije ni to bilo dovoljno Ruskinji pa je naprvila i treći brejk za 5:2.
U trećem setu Kalinska je bila još sigurnija i ubedljivija. Napravila je dva brejka, a sa druge strane uspela je da spasi čak četiri brejk lopte koje je imala Gof.



Ruska teniserka nagovestila je da je ovo njena godina već na Australijan openu gde je neočekivano stigla do četvrtfinala i tako napravila uspeh karijere.

Na turnir u Dubaiju ruska teniserka stigla je preko kvalifikacija, a u polufinalu će igrati protiv Ige Švjontek, najbolje teniserke sveta.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR