Glas Javnosti

RUD BEZ OKLEVANJA: Da mi život zavisi od toga, dao bih Đokoviću da igra za mene

Tenis
Autor: Glas javnosti

Novak Đoković trenutno zauzima osmo mesto na ATP listi, a danima unazad vode se debate koje je zapravo najbolji tensier sveta.

Mnogi igrači su stava da je to Đoković uprkos  činjeicii da se ne nalazi na prvom mestu, na kom je Španac Karlos Alkraz. 

Bivš američki teniser Endi Rodik je nedavno izjavio je Srbin trenutno najbolji, a u tome sa njim usaglasio i norveški teniser Kasper Rud.


-Mislim da je on najbolji na svetu na ovoj podlozi. Bez uvrede za Karlosa pošto je on na prvom mestu i završiće godinu tamo, ali ako moram da biram jednog na betonu u zatvorenom, da mi od njega život zavisi, birao bih Novaka da odigra taj set ili meč. Dao bih mu da igra za moj život - rekao je Rud.

Đoković je posle dve pobede u grupi Završnog mastersa u torinu obezbedio plasman u polufinale, a u istoj situaciji je i Norvežanin.


-Gledao sam ga protiv Rubljova, igrao je fenomenalno. Delovalo je kao da je na izuzetnom nivou i fizički i psihički. Sećam se kada sam kao mali gledao tenis na TV-u  i on je tada imao nenormalne sezone. Posebno se sećam 2011. kada je mnogo pobeđivao. Mislim da je često dolazio na Završni turnir dosta izmoren i da je gubio neke mečeve koje nije očekivao, ali sada nije toliko igrao ove godine i spremniji je za ovaj turnir. Mislim da je ovo jedan od devet ili deset turnira koje igra ove godine, siguran sam da je spreman. Izgleda sveže, mentalno i fizički – poručio je Rud.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR