Glas Javnosti

NOVAK PROLAZI KROZ TEŽAK PERIOD: Žastin Enan iskreno o reketu broj jedan i definitivnom odlasku Vajde

Tenis
Autor: Glas javnosti

Čuvena bivša belgijska tenisertka Žastin Enan govorila je iskreno o Novaku Đokoviću i njegovom prekidu saradnje sa Marijanom Vajdom, dugogodišnjim trenerom srpskog asa.

Đoković je ovaj put definitivno okončao petnaestogodišnju saradnju sa trenerom Marijanom Vajdom sa kojim se osvojio 20 Grend slem titula i oborio mnogo rekorda.

Žastin Enan je komentarisala da veruje da će ova odluka značajno uticati na prvog reketa sveta.

- Novak Đoković prolazi kroz težak period. U teškim trenucima nekada morate da donosite bitne odluke, a srpski teniser nije izuzetak tog pravila. Mislim da, ako se desio trenutak kada su zaglibili, to je bilo na Olimpijskim igrama, jer trener nije želeo da on ide tamo. Ova odluka će najverovatnije imati odraz na naredne nedelje - rekla je ona, a preneo Sputnjik.


Za razliku od 2017. godine, Novak nije ostao bez trenera, već nastavlja da radi sa hrvatskim stručnjakom Goranom Ivaniševićem koji je inače radio u Đokovićevom timu. Ostaje da se vidi kako će se karijera prvog reketa sveta dalje razvijati, a trenutno se zna da će naš teniser morati da odustane od mastersa u Indijan Velsu i Majamiju jer nije vakcinisan.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR