Glas Javnosti

NOVAK POČISTIO RUSA: Đoković demonstrira silu u Dubaiju, pauza nije ostavila traga na igru (VIDEO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta Novak Đoković savladao je Rusa Karena Hačanova u meču osmine finala ATP turnira u Dubaiju sa 2:0 u setovima (6:3, 7:6)

Pauza nije ostavila ni najmanjeg traga na igru Novaka Đokovića! Srpski teniser demonstrira vrhunski tenis u Dubaiju! U meču osmine finala Nole je počistio Karema Hačanova sa 6:3, 7:6!

Uživanje je gledati ponovo najboljeg tenisera sveta, a posebno je prikazuje igru koga ga je i dovela na vrh teniske piramide. Prva dva rivala u Dubaiju uopšte nisu bila za potcenjivanje, a Novak ih je rutinski savladao. Prvo Sonega, a potom i Hačanova.


U meču sa ruskim asom nijednog momenta nije bilo dileme oko pobednika. Đoković je prvi set dobio fantastičnim servisom. To se najbolje vidi iz podatka da je na prvi servis imao maksimalan učinak 14/14! Nije ni Karem bio loš, ali protiv ovako raspoloženog Novaka, potpuno je nebitno ko se nalazi na drugoj strani. Uvek je moguć samo jedan ishod.


Rus je dodao gas u drugom setu, ali neiskorišćene brejk lopte na startu seta skupo su ga koštale. Novak je svoju prvu brejk loptu iskoristio i došao do prenosti. Poslednji udar Hačanova bio je kratkog daha, jer i kada je došao njegov jedini brejk, Novak je dodao gas i u taj-breku lako slavio (7:2)




U četvrtfinala Novakov rival biće bolji iz meča Veseli i Bautista. Taj meč na programu je sutra.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR