Glas Javnosti

NOVAK OTKAZAO TRENING DAN PRED POČETAK AUSTRALIJAN OPENA! Zadnja loža ga i dalje muči

Tenis
Autor: Glas javnosti/Kurir

Idealni klimatski uslovi u Melburnu, dan pred početak prvog Grend Slema u sezoni – ali Novaka nema na terenu...

Predstavnici medija bili su neprijatno iznenađeni u nedelju ujutru da 30 minuta pred početak najavljenog treninga Novaka Đokovića saznaju da je isti otkazan – bez ponuđenih dopunskih informacija.

Kako Kurir saznaje iz stručnih krugova – posle neugodne povrede zadnje lože u meču protiv Šapovalova u Adelejdu, Novak se nije skroz oporavio – pa je i učešće u egzibicionom meču protiv Kirijosa u petak uveče po ovdašnjem vremenu u jednom trenutku bilo dovedeno u pitanje.

Ako je već ovakva situacija, logično je da se u ovom momentu Novak odlučio da se više posveti zaceljenju povrede nego treningu.

U svakom slučaju, biće veoma interesantno videti kako će biti struktuiran njegov sutrašnji trening – dan pred meč prvog kola protiv Karbaljes-Baene, Španca protiv koga je ostvario pobedu u jedinom dosašnjem međusobnom meču (3-0, Ju Es Open 2019.) – ali po svemu sudeći će biti dosta lakši, kako bi se izbegao rizik od obnavljanja povrede.

Ovo svakako nije novina u Novakovoj karijeri – i za očekivati je da će njegov tim znati kako da tretira ovu neugodnu situaciju – i ovoga puta.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR