Glas Javnosti

NOLE SAZNAO RIVALA U DRUGOM KOLU AUSTRALIJE: Na redu domaći teniser Aleksej Popirin

Tenis
Autor: Glas javnosti

Najbolji teniser sveta svih vremena Novak Đoković namučio se na startu Australijan opena protiv Dina Prižmića (3:1), a dan kasnije saznao je ko mu je rival u drugom kolu.

Biće to australijski teniser Aleksej Popirin, inače 43. na ATP listi, koji je dobedio sunarodnika Polmansa (3:0) bez neke preterane muke u prvoj rundi turnira.

Đoković i Popirin bi trebalo da igraju u sredu, ali tačan termin saznaćemo tek kasnije, međutim svi se nadamo da će to opet biti u noćnoj sesiji koja daleko više odgovara navijačima u Srbiji, pošto je u razumno jutarnjem periodu.


Evidentno je da Đokoviću neće biti lako protiv Popirina zbog problema sa zglobom, čini se i prehladom koju ima prethodnih dana, ali i zbog toga što je u pitanju domaći predstavnik. To znači da će najveći deo stadiona biti protiv Đokovića, što doduše i nije situacija u kojoj se nikada nije našao.

Visoki teniser inače ima 24 godine, a sa Đokovićem je igrao samo jednom - na početku turnira u Tokiju 2019. godine. Tada ga je Đoković lako pobedio (6:4, 6:2).

Ako Novak bude slavio u ovom meču, još je vrlo teško i reći s kim će igrati jer moraju da se završe tri meča.

Čeka ga pobednik mečeva Hanfman - Monfis i Marej - Ečeveri, što će reći da ko god bude rival - nije u pitanju nimalo slab protivnik. Posebno ako to bude Endi Marej.

Glas javnosti/K04S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR