Glas Javnosti

NEZADOVOLJAN HRANOM, SVE MU SMETA: Beker šokiran uslovima u zatvoru, sav džeparac troši na ovo

Tenis
Autor: Glas javnosti

Legendarni teniser Boris Beker navikava se na život zatvora u kojem je završio jer je u stečajnom postupku pokušao da sakrije novac i druge dragocenosti vredne 2,5 miliona funti sa namerom da izbegne plaćanje dugova.

Ipak, Bekeru baš ne ide najbolje u prvim danima zatvorskog boravka.

Bild je pisao o teškim uslovima koji su ga dočekalia u zloglasnom Vandsvortu, a sada je isplivalo još detalja.


Prvi obrok koji je Beker dobio bila je usoljena govedina, prema navodima engleskog "Sana", nije mu se ni malo dopalo otkrivajući da nije zadovoljan količinom hrane koju dobija.

List je podsetio da je Nemac ljubitelj kubanskih cigara, dobrog vina i elegantnih restorana,

Bekerov džeparac u zatvoru je 10 funti nedeljno. Navodno ga koristi za kupovinu čokolade, keksa i banana za dopunu obroka iz zatvorske kantine. Nezadovoljan je i bukom koju prave drugi zatvorenici jer ga ometa u snu.


Teško mu je, a najgora mu je hrana. Ne može da veruje koliko je loša i kako su male porcije. Jedan od prvih obroka mu je bila usoljena govedina i nije bila dobra. Takođe je šokiran nedostatkom higijene u prepunom zatvoru. „Uslovi su očajni, skoro neljudski. Ćelije su hladne i skoro da nema dnevne svetlosti. Sve je to šok za njega“, rekao je neimenovani izvor.

Ipak, Bekeru će uskoro biti lakša situacija. Razlog je činjenica da njegovi postupci nisu bili nasilne prirode, pa će bivši teniser posle nekoliko nedelja biti prebačen u zatvor slabog obezbeđenja. Na novoj lokaciji bi trebalo da provede samo devet meseci, a ostatak kazne u kućnom pritvoru sa električnom ogrlicom oko noge.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR