Glas Javnosti

BEKER PRONAŠAO POSAO U ZATVORU! Imaće nekoliko neobičnih zaduženja (FOTO)

Tenis
Autor: Glas javnosti

Legendarni nemački teniser i svojevremeno trener Novaka Đokovića Boris Beker osuđen je na dve i po godine zatvora zbog skrivanja imovine u vrednosti od dva i po miliona funti i prikrivanja duga.

Boris Beker, šestostruki grend slem šampion, nalazi se u Vandsvort zatvoru i imaće nekoliko neobičnih zaduženja.

Džeri Peterik, bivši upravnik zatvora izjavio je da legendarni Nemac može da postane fitnes instruktor iza rešetaka Vandsvorta i da bi mu tako brže prošlo vreme u zatvoru.

- Teretane su vrlo popularne u zatvorima. To je posao koji mnogi zatvorenici žele - rekao je Peterik za "San" i dodao da čuvari, ipak ne žele da favorizuju ikoga.

Za neke zatvorenike će biti fitnes trener tokom izdržavanja kazne. On je osuđen na dve i po godine zatvora jer je sakrio imovinu, a onda proglasio bankrot. Nedugo nakon suđenja je počeo sa izdržavanjem kazne.

Kazna bi mogla da postane uslovna u slučaju dobrog vladanja, pa bi nešto posle godinu dana mogao da napusti zidine viktorijanskog zdanja starog 170 godina.

Očekuje se da Beker podučava robijaše padelu, neobičnom sportu sa reketom i lopticom koje podseća na tenis, a koje postaje sve popularniji u svetu, piše Nova.

Bekera je navodno posetila majka i otkrila je da je u ćeliju odneo tenisku lopticu.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR