Glas Javnosti

Kirjos poziva Australijance da dočekaju novaka širom raširenih ruku

Tenis
Autor: Glas javnosti

Veliko poštovanje Nika prema Novaku: "On je jedan od razloga zašto igram tenis!"

Nik Kirjos iskoristio je priliku da svojim sunarodnicima sugeriše da Novaka Đokovića dočekaju na Australijan Openu raširenih ruku, jer po njegovom mišljenju, neće biti mnogo takvih tenisera koji će hodati ovom planetom.

Novaku još uvek nije podignuta zabrana ulaska na teritoriju Australije nakon deportacije, pa se Kirjos nada da će brzo doći do toga.


- Da, nadam se da će doći. Nadam se zbog sporta. Videli smo kako jedna legenda odlazi (Rodžer Federer) i to je već momenat kada niko ne može da popuni to prazno mesto. Dok su Novak i Rafael Nadal tu, moramo da imamo te tenisere na Australijan Openu. Želimo da vidimo najbolje tenisere ovde. Želim da se takmičim i želim da vidim Novaka ovde - kazao je Kirjos.

On je nastavio sa veoma lepim rečima o srpskom asu.


- On je jedan od razloga zašto igram. Kao dete, želeo sam da vidim najbolje tenisere na najboljim stadionima. Zato, nadam se da će biti tu. Imao je jako težak period u poslednjih devet meseci i nije mogao da igra gde je hteo. Nadam se da će Australija da ga primi raširenih ruku - zaključio je Kirjos.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR